secretie alb-galbuie
buna.de citeva zile am o secretie alb-galbuie urat mirositoare.nu am alte simptome, doar niste dureri de spate care nu stiu daca au legatura cu asta.scurgerea e subtire, nu vascoasa.
3 comentarii
si mie mi se intampla asta dar de foarte mult timp...si imi intarzie mereu...niciodata nu'mi vine regulat si ma tine vreo 7-8 zile (chiar si 9)...stiu k nu este normal...dar as vrea sa stiu motivul...va rog! astept un raspuns:((
buna.va pot raspunde la amandoua.aceasta scurgere poate fi data de o ciuperca.toate femeile avem scurgeri insa in momentul in care au miros urat deja se poate vb despre o infectie.va recomand sa nu mai amanati mersul la un meic ginecolog care sigur va v/a face o lama ca sa poata vedea ce anume a provocat aceasta scurgere.va doresc un calduros LA MULTI ANI, de ziua femeii si multa sanatate
Bine ar fi daca ginecologii ar putea vindeca pacientele dupa aceste analize, insa din pacate nu prea se intampla. Se dau orbeste antibiotice si antimicotice fara nici un efect pozitiv. Mersul la ginecolog nu este sinonim cu vindecarea din pacate iar depistarea unui anumit patogen cu atat mai putin.
A se lua aminte de la nenumaratele cazuri de candidoza care intra aici in forum dupa ce au incercat nenumarte tratamente alopate.
A se lua aminte de la nenumaratele cazuri de candidoza care intra aici in forum dupa ce au incercat nenumarte tratamente alopate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8sunt nesigura.pt un medic
- 17secretie vaginala
- 3interpretare examen secretie vaginala
- 4analiza secretie vaginala
- 3Secretie maronie
- 2Secretii vaginale
- 3Secretie maronie va rog un raspuns!!!
- 6sarcina? secretie alb-transparenta gelatinoasa... este de la ovulatie?
- 2Secretiile vaginale din sarcina
- 3Interpretare analize secretii vaginale
- 1Secretie vaginala normala
- 2Mancarimi, inrosirea zonei genitale si scurgeri vaginale.
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 2Urme de sange in secretia vaginala
- 2examen microscopic al secreţiei vaginale
- 1interpretare secretie
- 0Scurgere gelatinoasa transparentă cu fire de sânge
- 1Scurgeri Ciudate Vagin
- 0Scurgere vaginală, foarte ciudată
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: