Sangerare intre menstre
Buna ziua! Sunt tanara am 17 ani si am o nedumerire. Nu mai sunt virgina aproximativ de 8 luni, aseara am avut un contact sexual protejat si in dimineata aceasta am avut o scurgere mero.Sunt putin speriata si nu stiu care e cauza deoarece ciclul mi s-a terminat cu 4 zile inainte de contact.
3 comentarii
Daca ciclul dv nu vine chiar la luna, ci un pic mai devreme, atunci scurgerea observata este perfect normala: semn de ovulatie.
In orice alta situatie nu trebuie considerata normala, iar o vizita la doctorul dv este indicata.
In orice alta situatie nu trebuie considerata normala, iar o vizita la doctorul dv este indicata.
Buna ziua.
Si eu sangerez la ovulatie destul de mult. Chiar stiu exact cand se sparg foliculii, deoarece simt o mica intepatura si elimin un lichid apos, usor roziu. Medicul meu spune ca e absolut normal, ca ei mai numesc acest fenomen"mica menstruatie".
Totusi, sunt motive sa ma ingrijorez?
Multumesc!
Si eu sangerez la ovulatie destul de mult. Chiar stiu exact cand se sparg foliculii, deoarece simt o mica intepatura si elimin un lichid apos, usor roziu. Medicul meu spune ca e absolut normal, ca ei mai numesc acest fenomen"mica menstruatie".
Totusi, sunt motive sa ma ingrijorez?
Multumesc!
Nu, dimpotrivă ! E motiv să vă consideraţi o norocoasă.. Este foarte folositor să ştii exact ziua în care ai ovulaţia, dar nici pe departe nu la toate femeile apare acest fenomen fiziologic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36chist ovarian si Diane 35
- 3sangerare inainte de menstruatie
- 3Un sfat va rog!!!!!! De cateva luni am niste sangerari intre menstre
- 7va rog sa ne ajutati: sangerari intermentruale
- 3ceaiul de sunatoare influenteaza oarecum menstra?
- 5spotting abundent dupa pauza diane 35
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 0sange dupa o saptamana de la menstruatie
- 0sangerare inainte de menstruatie
- 4Sangerare intre menstre
- 2Posibilă sarcina ?
- 0Dureri abdominale, Menstruatie
- 0Anticoncepționale - am incontinuare mici sângerări
- 0Menstruatie mult prea devreme, oare este sarcina?
- 0Iau anticonceptionale triregol, iar astazi am observat o sangerare anormala.
- 1Sangerari vaginale
- 1Firicele de sange dupa menstruatie...
- 6Sângerări între menstruati
- 1Sângerare după act sexual în afara menstruației
Mai multe informații despre: sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: