Secretie cremoasa de culoare galbuie cu miros urat intepator

24-12-2008
Cryst
Nu este medic/terapeut
Cryst
De ceva vreme am o secretie cremoasa, galbuie, cu miros urat la nivelul capului penisului. Aceasta secretie este zilnica...chiar daca ma spal astazi.pana a doua zi, seara, se formeaza la loc...mentionez ca nu mi-am inceput viata sexuala...poate fi vorba de o infectie? daca da, despre ce infectie poate fi vorba...si la un medic de ce specializare ar trebui sa merg?
4 comentarii
0
25-12-2008, ora 10:17
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
da este o infectie...s-ar putea sa fie candidoza. pana mergi la medic, spala-te cu ceai de musetel sau pelin.
0
14-07-2009, ora 12:13
ozan_ozan1232000
Nu este medic/terapeut
ozan_ozan1232000
Am si eu o problema care ma macina de ceva vreme si va rog sa ma ajutati. Penisul meu miroase groaznic si zilnic pe capul penisului imi apare o pojghita alba care secreta acel miros. Pe capul penisului mi-au aparut niste mici pete ca si intepaturile de ac de culoare rosie. Uneori am si mancarimi in zona penisului. va rog sa ma ajutati, nu stiu ce sa fac si sincer de miedic imi este cam rusine, asa ca dumneavioastra ati ramas ultimul meu sprijin. Multumesc. Astept raspunsul dumneavoastra.
0
28-04-2010, ora 14:47
gladiatorul999
Nu este medic/terapeut
gladiatorul999
Am si eu aceeaşi problema. Penisul meu miroase groaznic si zilnic pe capul penisului imi apare o peliculă alba care secreta acel miros. Pe capul penisului mi-au aparut niste mici pete ca si intepaturile de ac de culoare rosie. Uneori am si mancarimi in zona penisului. va rog sa ma ajutati. Multumesc. Astept raspunsul dumneavoastra
0
07-04-2014, ora 20:06
ionut.m
Nu este medic/terapeut
ionut.m
Si eu am aceeasi problema, ma spal foarte des iar la cateva ore incepe sa apara acel lichid branzos pe capul penisului, si mentionez ca aceasta infectie o am de vreo 2 luni..daca stiti un remediu sau un unguent pe care-l pot achizitiona din farmacie, v-as fi recunoscator.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.