scurgere galbuie din penis!
am postat mai jos problema acum revin...inca nu mi'a trecut si e din ce in ce mai rau...ma ustura la urinare si curge din ce in ce mai mult.ce trebuie sa fac sa treaca? nu am avut timp sa ma duc la spital si nu am incredere in medicii de la spitalul de la mine din oras pt ca sunt vai mama lor.
2 comentarii
Buna seara! Curaj, mergi la Urgente Urologie sau Dermatologie, este vorba despre o infectie cu transmitere sexuala( BTS) si ai nevoie de tratament antibiotic specific; Numai bine
Buna seara.
Este vorba de o infectzie cu transmitere sexuala.( ITS)
GONOREEA : (blenoragie, sculament)
Gonoreea este una dintre cele mai des întâlnite ITS. Se transmite prin contact sexual neprotejat sau de la mama la nou-nascut. În peste 50% din cazuri poate evolua fara simptome.
Simptome: La barbati determina scurgeri purulente ("picatura matinala", picatura de puroi din penis) senzatia frecventa de urinare, senzatie de arsura în timpul urinarii si erectii dureroase. La femei produce inflamarea colului uterin (cervicita). O complicatie severa o constituie anexita, una din cauzele frecvente ale sterilitatii si sarcinilor extrauterine.
Parerea mea e ca ar trebui sa mergi la medic si sa nu incerci sa te tratezi "dupa ureche".
Mult curaj si.SANATATE.
Este vorba de o infectzie cu transmitere sexuala.( ITS)
GONOREEA : (blenoragie, sculament)
Gonoreea este una dintre cele mai des întâlnite ITS. Se transmite prin contact sexual neprotejat sau de la mama la nou-nascut. În peste 50% din cazuri poate evolua fara simptome.
Simptome: La barbati determina scurgeri purulente ("picatura matinala", picatura de puroi din penis) senzatia frecventa de urinare, senzatie de arsura în timpul urinarii si erectii dureroase. La femei produce inflamarea colului uterin (cervicita). O complicatie severa o constituie anexita, una din cauzele frecvente ale sterilitatii si sarcinilor extrauterine.
Parerea mea e ca ar trebui sa mergi la medic si sa nu incerci sa te tratezi "dupa ureche".
Mult curaj si.SANATATE.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1secretie de culoare alb-galbui
- 2imi curge din penis un lichid galben tot timpul
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 3Secretie galbuie la nivelul capului penisului
- 1usturimi la penis cand urinam, o scurgere galbuie + mancarimi
- 4substanta alb-galbuie si urat mirositoare pe capul penisului
- 4Secretie cremoasa de culoare galbuie cu miros urat intepator
- 4secretie galbuie + durere in partea dreapta a penisului
- 3Secretie penis ciudata.
- 4Secretie vascoasa, fara miros, de culoare galbuie; usturime penis
- 4Problema secretie de cateva zile