Secretie galbuie la nivelul capului penisului
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.
De o luna de zile, mi-a aparut la nivelul capului penisului o secretie alb-galbuie. La inceput era mai vascoasa si aveam mancarimi. Ma spalam si apoi iar aparea dupa jumatate de zi pe capul penisului. Apoi, de curand, a devenit mai putin vascoasa, insa e mai abundenta, si nu mai am mancarimi...
Mentionez ca am o partenera stabila sexual de mult timp, si ca inainte de a-mi aparea problema asta am urmat un tratament pe baza de antiobiotice (Ciprozone parca); tratamentul l-am urmat cu 20 tablete ciprozone a cate 500 mg fiecare parca, 1/12h, atat eu cat si partenera mea, la indicatiile medicului ei ginecolog (ei i-a gasit o mica problema si mi-a recomandat sa iau si eu). Poate si asta sa fie o cauza, altfel nu-mi explic ca nu am mai avut asa ceva.
Spuneti-mi va rog cam ce as putea avea si ce sa fac sa ma tratez, inafara mersului (deocamdata) la medicul ginecolog. Probabil o fi vreo candidoza, nu ma pricep, dar v-as ruga sa imi spuneti cum s-o tratez.
Multumesc anticipat. Numai bine.
De o luna de zile, mi-a aparut la nivelul capului penisului o secretie alb-galbuie. La inceput era mai vascoasa si aveam mancarimi. Ma spalam si apoi iar aparea dupa jumatate de zi pe capul penisului. Apoi, de curand, a devenit mai putin vascoasa, insa e mai abundenta, si nu mai am mancarimi...
Mentionez ca am o partenera stabila sexual de mult timp, si ca inainte de a-mi aparea problema asta am urmat un tratament pe baza de antiobiotice (Ciprozone parca); tratamentul l-am urmat cu 20 tablete ciprozone a cate 500 mg fiecare parca, 1/12h, atat eu cat si partenera mea, la indicatiile medicului ei ginecolog (ei i-a gasit o mica problema si mi-a recomandat sa iau si eu). Poate si asta sa fie o cauza, altfel nu-mi explic ca nu am mai avut asa ceva.
Spuneti-mi va rog cam ce as putea avea si ce sa fac sa ma tratez, inafara mersului (deocamdata) la medicul ginecolog. Probabil o fi vreo candidoza, nu ma pricep, dar v-as ruga sa imi spuneti cum s-o tratez.
Multumesc anticipat. Numai bine.
3 comentarii
Poate fi o candidoza, dar este mai indicat pentru a primi un tratament adecvat sa faceti un examen de secretie uretrala.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Va multumesc foarte mult si apreciez ca mi-ati raspuns.
Sper sa nu fiu pisalog, dar as vrea daca se poate un raspuns mai clar, mai pe intelesul meu, pentru ca in conditiile date nu stiu exact unde sa ma duc si ce anume sa fac.
Totodata, mi-as fi dorit si o solutie "de compromis" pentru o perioada, deoarece sunt extrem de ocupat in perioada asta si ma tem ca nu am nici timp si nici dispozitia sa merg acum la medic.
Cu respect, va multumesc inca o data.
Sper sa nu fiu pisalog, dar as vrea daca se poate un raspuns mai clar, mai pe intelesul meu, pentru ca in conditiile date nu stiu exact unde sa ma duc si ce anume sa fac.
Totodata, mi-as fi dorit si o solutie "de compromis" pentru o perioada, deoarece sunt extrem de ocupat in perioada asta si ma tem ca nu am nici timp si nici dispozitia sa merg acum la medic.
Cu respect, va multumesc inca o data.
am si eu o problema asemanatoare: pe capul penisului apare o secretie albicioasa-vascoasa zilnic; in acelasi timp si pielea pare putin mai rosie; in cazul erectiei a mai aparut si o usoara mancarime la baza capului penisului. Mentionez ca nu am facut sex neprotejat.
As vrea sa stiu ce ar putea fi si cum s-ar putea vindeca.
La ce tip de medic m-ati sfatui sa merg? (specializarea)
Multumesc anticipat!
As vrea sa stiu ce ar putea fi si cum s-ar putea vindeca.
La ce tip de medic m-ati sfatui sa merg? (specializarea)
Multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1secretie de culoare alb-galbui
- 2imi curge din penis un lichid galben tot timpul
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 4iritatie si secretie galbuie... penis
- 2scurgere galbuie din penis!
- 5usturimi mai ales dupa urinat, nu in timpul urinarii; din cand in cand secretie usor galbuie, mai al
- 1usturimi la penis cand urinam, o scurgere galbuie + mancarimi
- 4substanta alb-galbuie si urat mirositoare pe capul penisului
- 4Secretie cremoasa de culoare galbuie cu miros urat intepator
- 3Secretie penis ciudata.
- 4Secretie vascoasa, fara miros, de culoare galbuie; usturime penis
- 4Problema secretie de cateva zile
- 3imi iese un lichid galben din penis
- 5Problema penis: secreteie galbena
- 2Secretie la nivelul penisului
- 3Simptome BTS
- 3Umezeala penis
- 2Ajutați-mă - a început să mă usture foarte rău când urinez