Secretie vaginala modificata
De cateva zile am o scurgere ciudata.La inceput branzoasa si aveam si mancarimi, dar au trecut pt ca m-am dat cu unguent cannesten, crezand ca am candida.Acum secretia nu mai e branzoasa, desi nu mi-am bagat ovule, a devenit un galbui inchis si are un miros urat, dar nu e din ambundenta, cantitativ e normala.Ce poate fi?Astept raspuns...
2 comentarii
Ar putea fi vorba de o trichomoniază. Dar nici alte variante nu sunt excluse. Cel mai bine este să mergeţi la doctorul dv, care probabil că vă va face un examen de secreţie.
Multumesc pt raspuns, dar ma indoiesc ca am asa ceva.
Simptome si semne:
"La femeie, boala se manifesta printr-o vulvovaginita acuta (inflamatie a vulvei si a vaginului): pierderi (leucoree) abundente, galben-verzui, urat mirositoare, care declanseaza o roseata si mancarimi vii, la acestea se asociaza, adesea o atingere urinara: jena la urinat (disurie), arsuri in timpul mictiunii, mictiuni prea frecvente (polakiurie). Uneori simptomele sunt mai discrete: arsuri si mancarimi usoare, dureri in timpul raporturilor sexuale."
Am si specificat ca nu sunt abundente, nu sunt verzui, nu urinez des si nici nu ma ustura.
Simptome si semne:
"La femeie, boala se manifesta printr-o vulvovaginita acuta (inflamatie a vulvei si a vaginului): pierderi (leucoree) abundente, galben-verzui, urat mirositoare, care declanseaza o roseata si mancarimi vii, la acestea se asociaza, adesea o atingere urinara: jena la urinat (disurie), arsuri in timpul mictiunii, mictiuni prea frecvente (polakiurie). Uneori simptomele sunt mai discrete: arsuri si mancarimi usoare, dureri in timpul raporturilor sexuale."
Am si specificat ca nu sunt abundente, nu sunt verzui, nu urinez des si nici nu ma ustura.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2test papanicolau + secretie
- 3Interpretare analize, va rog?
- 3Bubite rosii + poze (cenzurate)
- 4Secretie maronie, dupa ce am incetat sa mai iau Logest
- 5Nu este prea mult sa iau Flucovim 7 zile?
- 4rana pe col, papanicolau, secretie vaginala
- 9Am o secretie maronie cu 3-4 zile inainte de ciclu
- 3secretie alb-galbuie
- 9Secretie vaginala Frotiu
- 3interpretare examen secretie vaginala
- 1secretie vaginala
- 6urgent! Secretie maro dupa primul act sexual
- 12interpretare rezultat secretie vaginala
- 1Rezultatul analizei secretiei vaginale
- 1Secretie vaginala normala
- 2Mancarimi, inrosirea zonei genitale si scurgeri vaginale.
- 2test papanicolau si secretie
- 2Urme de sange in secretia vaginala
- 4Examen secretie vaginala
- 1Secretie alba si mancarimi in timpul sarcinii
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: