secretie rosiatica
Buna ziua
De cateva luni am dureri abdominale, mai ales de vezica atunci cand urinez. O vreme am avut dupa urinare o secretie albicioasa transparenta ca un mucus, nu mai vorbesc de durerile groaznice din timpul ciclului. Ieri dupa urinare a reaparut acea secretie abundenta, dar avea o culoare rozalie, iar azi, tot dupa urinare, o secretie si mai abundenta si mai inchisa la culoare rosiatica. M-am programat la un medic ginecolog abia pe vineri. Precizez ca ciclul l-am avut acum 10 zile iar dupa terminarea ciclului la 5 zile am luat o pastila de rigevidon ca sa-mi decalez ciclul( care oricum nu-mi este regulat, de obicei imi vine mai repede cu o saptamana) pentru ca urmeaza sa plecam in concediu.Atat am luat, o singura pastila. iar din cauza durerilor insuportabile de stomac le-am intrerupt. E posibil ca acea pastila sa-mi deregleze ciclul sau am alte probleme? E posibil ca o infectie vaginala sa dea asemenea secretii rosii sau sangerari?
De cateva luni am dureri abdominale, mai ales de vezica atunci cand urinez. O vreme am avut dupa urinare o secretie albicioasa transparenta ca un mucus, nu mai vorbesc de durerile groaznice din timpul ciclului. Ieri dupa urinare a reaparut acea secretie abundenta, dar avea o culoare rozalie, iar azi, tot dupa urinare, o secretie si mai abundenta si mai inchisa la culoare rosiatica. M-am programat la un medic ginecolog abia pe vineri. Precizez ca ciclul l-am avut acum 10 zile iar dupa terminarea ciclului la 5 zile am luat o pastila de rigevidon ca sa-mi decalez ciclul( care oricum nu-mi este regulat, de obicei imi vine mai repede cu o saptamana) pentru ca urmeaza sa plecam in concediu.Atat am luat, o singura pastila. iar din cauza durerilor insuportabile de stomac le-am intrerupt. E posibil ca acea pastila sa-mi deregleze ciclul sau am alte probleme? E posibil ca o infectie vaginala sa dea asemenea secretii rosii sau sangerari?
1 comentarii
Buna ziua,
Sangerarile mici pe care le descrieti pot fi de la pilula de Rigevidon, de aceea cel mai recomandat este sa va prezentati la un consult ginecologic si sa faceti niste analize la urina.
O zi excelenta!
Sangerarile mici pe care le descrieti pot fi de la pilula de Rigevidon, de aceea cel mai recomandat este sa va prezentati la un consult ginecologic si sa faceti niste analize la urina.
O zi excelenta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4secretie vaginala de culoare galbena
- 8sunt nesigura.pt un medic
- 9durere abdominala dupa masa
- 5Durere de burta ca la menstruatie.
- 11secretie albicioasa dupa POSTINOR
- 9Am o secretie maronie cu 3-4 zile inainte de ciclu
- 5Cancer la stomac care s-a extins pana la ficat
- 0Rezultat analiza secretie vaginala
- 7Se poate un diagnostic?
- 0secretii vaginale maronii
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 1Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?
- 0interpretare ex. secretie vaginala
- 2dureri abdominale si febra
- 0Secretie vaginala
- 1Buletin analize medicale
- 1Secretie colorata si miros neplacut
- 0Secretie urat mirositoare
- 2abdomen umflat cu durere in partea stanga
- 0Gaze frecvente, arsuri, greturi, dureri in zona abdominala(stomacul intestinele)
Mai multe informații despre: Durerea abdominala Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Leucoreea
- Sindromul premenstrual
- Vaginita
- Scurgerile vaginale
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Secreții vaginale
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)