de 3-4 zile secretia vaginala nu mai este normala
de vreo 3 4 zile secretia mea vaginala nu mai e tocmai normala... imi lasa cate urme de sange...dar foarte putin...ca si cand as fi in ultima zi de menstruatie...e posibil sa fie insemnarea unei sarcinii? mi-am incept viata sexuala in urma cu vreo 2 ani..si nu am fost la nici un control pana acum.. mie teama si rusine putin...m-am simtit foarte bine, dar de cand am aceasta secretie sunt putin speriata... nu am nevoie de un copil acum.
5 comentarii
De la distanta nu se dau diagnostice si tratamente, mai ales ginceologice, mai ales ca ai "simptome" atat de generale si valabile pentru mai multe situatii.
Mergi la control, fa-ti un PAP, analiza secretiei si iti va spune ce ai si ce e de facut.
Dupa doi ani de viata sexuala e "foarte cazul" sa mergi la medic. Asta cu rusinea nu tine de civilizatie, mergem la medic nu numai cand bolim, ci sa prevenim, sa stam linistiti ca suntem sanatosi. Ginecologul vede zilnic macar 20 de femei, asta e mesria lui, deci jena ta nu are justificare, iar controlul este absolut nedureros.
Sanatate!
Mergi la control, fa-ti un PAP, analiza secretiei si iti va spune ce ai si ce e de facut.
Dupa doi ani de viata sexuala e "foarte cazul" sa mergi la medic. Asta cu rusinea nu tine de civilizatie, mergem la medic nu numai cand bolim, ci sa prevenim, sa stam linistiti ca suntem sanatosi. Ginecologul vede zilnic macar 20 de femei, asta e mesria lui, deci jena ta nu are justificare, iar controlul este absolut nedureros.
Sanatate!
multumesc frumos pentru sfat! asa voi face...stiu ca sanatatea e mai importanta decat orice..si ca tot romanu prost... ma simt bine sunt sanatoasa!
Trebuie sa mergi la medic, poate sa fie vorba de o afectiune ori o dereglare hormonala. Un chist ovarian, o rana, precum si o simpla dereglare hormonala poate da sangerari intre menstre. Acea secretie nu este normala, trebuie investigata neaparat.
am fost la doctor si ma diagnosticat cu vulvovaginita mi-a recomandat spalaturi cu tantum rosa la 3 4 zile..si mi-a spus ca am si colul putin iritat..sa speram ca nu e nimic grav si ca ma voi vindeca..:)
Foarte bine ca ai ajuns la medic. Ti-a facut analiza secretiei si PAP?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1secretie vaginala albicioasa, fara miros
- 3expicatii analize secretie vaginala
- 2Gonoreea se evidentiaza si la examenul de secretie vaginala?
- 4Analize secretie vaginala
- 7Secretii branzoase si urat mirositoare
- 4usturime si secretie.Astept indrumari
- 4As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
- 6secretie vaginala
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 5examen secretie vaginala in sarcina
- 12secretie vaginala anormala
- 6analize secretie vaginala
- 1Examen secretie, interpretati va rog
- 18secretie alba, nu mi-a venit ciclul, ajutati-ma va rog
- 1Examen Microbiologic Din Secretie Vaginala
- 0Secretie anormala cu firisoare de sange
- 2Secreții vaginale
- 1Scurgere vaginala
- 2Scurgere galben verzuie fara miros
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: