Durere bazin

30-01-2019
Tiquismiquis
Nu este medic/terapeut
Tiquismiquis
Buna ziua! Am 37 de ani, 1, 67 si 75 kg. Am nascut de 3 ori, nasteri naturale la termen, intre ultimele 2 nasteri fiind o diferenta de 2 ani si 4 luni.La ceva timp dupa a doua nastere, am inceput sa am dureri in zona sezutului, localizate interior, jos si central ( poate coccis ?), dureri pe care le simteam cand ma asezam. S-au mentinut pe o perioada indelungata. Apoi am ramas insarcinata din nou si foarte repede am inceput sa resimt dureri inghinale, pubiene combinate cu acea durere de sezut. Durerile s-au mentinut pe toata durata sarcinii, cu dificultati de mers, dureri la intorsul de pe o parte pe alta in pat si dureri ascutite atunci cand ma intindeam in pat pe spate. Cateodata mersul era ingreunat din cauza durerilor ascutite manifestate mai ales la incheietura de sus ( bazin) a piciorului stang, Durerile persista si acum ( mai putin pubisul). Daca incordez muschii fesieri atunci cand ma asez sau ma intind pe spate in pat, durerea se estompeaza si dupa un timp cedeaza aproape in totalitate. Alaptez in pozitia culcat pe lateral si e dureros, ma ajuta sa tin genunchii cat mai departati deci piciorul de deasupra il tin ridicat si flexat. Ma puteti lamuri cu un diagnostic? Sau daca nu, carei specializari sa ma adresez pt o consultatie? Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: