Prietenul~Separarea

Buna.eu si iubitul meu...ne intelegem foarte bine. Dar...din pacate.El a plecat la tara 2 saptamani...iar de acolo se duce direct la kantonament si o sa stea o luna. Ce ma fac??? Deja mi-e dor de el...si plang cand ma gandesc...ca nu ne vom mai vedea atata timp. Ce pot sa fac.ca pana se intoarce sa 'supravietuiesc??. Mi-e greu fara el.
Multumesc!!
Multumesc!!
6 comentarii

Distanta nu indeparteaza obligatoriu, ci poate apropia doi oameni, prin modificarea modului de relationare si prin aparitia dorului, daca stiti cum sa gestionati aceasta situatie. Pastrati legatura telefonic, e-mail, site-uri de socializare, cu mentiunea, insa, sa aveti in vedere o oarecare limita pentru a nu crea frustrare.

Cauta zilnic activitati noi, interesante, care sa te mentina concentrata si ocupata, care sa-ti distraga atentia, socializeaza foarte mult.

Sunt convinsa cu supravietuirea la aceasta varsta nu este dependenta de prezenta fizica si fara intreruperi a unei persoane.
Cand noi avem un sens in viata, pasiuni, activitati, ocupatii, energia noastra este distribuita astfel incat nu percepem trecerea greoaie a timpului in lipsa persoanei dragi.
Si imi pun intrebarea care erau preocuparile tale inainte de a intra in aceasta relatie.
Cand noi avem un sens in viata, pasiuni, activitati, ocupatii, energia noastra este distribuita astfel incat nu percepem trecerea greoaie a timpului in lipsa persoanei dragi.
Si imi pun intrebarea care erau preocuparile tale inainte de a intra in aceasta relatie.

Pentru supravieţuire îţi recomand un stil de viaţă sănătos, iar pentru relaţie ar trebui să te gândeşti dacă trăieşti într-un sens dependent sau oportun. Gândeşte-te ce înseamnă deplasările pentru prietenul tău, probabil şi lui îi este greu când va fi la distanţă.
Cum s-a mai spus, foloseşte timpul în favoarea ta, dar gândeşte-te cu plăcere la momentele plăcute de care aţi avut parte Nu căuta motive pentru dezamăgire când poţi spera la fericire.
Numai bine.
Cum s-a mai spus, foloseşte timpul în favoarea ta, dar gândeşte-te cu plăcere la momentele plăcute de care aţi avut parte Nu căuta motive pentru dezamăgire când poţi spera la fericire.
Numai bine.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Ejacularea precoce poate fi o consecinta a unei masturbari repetate?
- 3Problemele au inceput mai acut de cand i-am adus vorba mai serios de o posibila casatorie
- 12vreau sa-mi salvez relatia
- 27Oare imi mai pot salva casnicia?
- 8Masturbarea si sexul
- 17cum pot sa depasesc
- 6stiu ca sunteti multe in situatia mea...va rog...
- 9Acceptare sau despartire
- 5de abia m-am casatorit si sotul nu vrea sa faca dragoste
- 38Vreau sa-i arat ca o iubesc, nu am mai vazut-o de aproape o luna, mie dor de ea. Ce sa fac?
- 3Ma puteti ajuta? Nu stiu ce sa mai cred
- 20Sunt extremist... sau prea bun, prea optimist, sau invers..
- 10Va rog, dati-mi un sfat...
- 20am impresia ca nu ma mai doreste
- 2Iubire?
- 29Oare mai avem vreo sansa?
- 9m.am indragostit de o femeie mai in varsta
- 6Nu mai suntem fericiti impreuna
- 5este nevoie de psiholog?
- 4Sotul meu se masturbeaza!
Mai multe informații despre: Viata de cuplu Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: