Prietenul~Separarea
Buna.eu si iubitul meu...ne intelegem foarte bine. Dar...din pacate.El a plecat la tara 2 saptamani...iar de acolo se duce direct la kantonament si o sa stea o luna. Ce ma fac??? Deja mi-e dor de el...si plang cand ma gandesc...ca nu ne vom mai vedea atata timp. Ce pot sa fac.ca pana se intoarce sa 'supravietuiesc??. Mi-e greu fara el.
Multumesc!!
Multumesc!!
6 comentarii
Distanta nu indeparteaza obligatoriu, ci poate apropia doi oameni, prin modificarea modului de relationare si prin aparitia dorului, daca stiti cum sa gestionati aceasta situatie. Pastrati legatura telefonic, e-mail, site-uri de socializare, cu mentiunea, insa, sa aveti in vedere o oarecare limita pentru a nu crea frustrare.
Cauta zilnic activitati noi, interesante, care sa te mentina concentrata si ocupata, care sa-ti distraga atentia, socializeaza foarte mult.
Sunt convinsa cu supravietuirea la aceasta varsta nu este dependenta de prezenta fizica si fara intreruperi a unei persoane.
Cand noi avem un sens in viata, pasiuni, activitati, ocupatii, energia noastra este distribuita astfel incat nu percepem trecerea greoaie a timpului in lipsa persoanei dragi.
Si imi pun intrebarea care erau preocuparile tale inainte de a intra in aceasta relatie.
Cand noi avem un sens in viata, pasiuni, activitati, ocupatii, energia noastra este distribuita astfel incat nu percepem trecerea greoaie a timpului in lipsa persoanei dragi.
Si imi pun intrebarea care erau preocuparile tale inainte de a intra in aceasta relatie.
Pentru supravieţuire îţi recomand un stil de viaţă sănătos, iar pentru relaţie ar trebui să te gândeşti dacă trăieşti într-un sens dependent sau oportun. Gândeşte-te ce înseamnă deplasările pentru prietenul tău, probabil şi lui îi este greu când va fi la distanţă.
Cum s-a mai spus, foloseşte timpul în favoarea ta, dar gândeşte-te cu plăcere la momentele plăcute de care aţi avut parte Nu căuta motive pentru dezamăgire când poţi spera la fericire.
Numai bine.
Cum s-a mai spus, foloseşte timpul în favoarea ta, dar gândeşte-te cu plăcere la momentele plăcute de care aţi avut parte Nu căuta motive pentru dezamăgire când poţi spera la fericire.
Numai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15Permanent conflicte pe diverse teme, cea mai des invocata e lipsa afectiunii lui...
- 10nevoie de ajutor - la fiecare cearta isi face bagajele si incearca sa plece
- 4baiatul asta m-a meritat vreodata? cum sa fac sa il pot uita ?
- 10Ajutati-ma sa nu pierd relatia
- 9Acceptare sau despartire
- 6Casnicie aproape pierduta
- 7Cum sa actionez, ce sa fac sa fie bine?
- 3de abia m-am casatorit.sotul nu simte sa faca dragoste
- 38Vreau sa-i arat ca o iubesc, nu am mai vazut-o de aproape o luna, mie dor de ea. Ce sa fac?
- 9un sfat, va rog!
- 4sfarsitul unei casnicii?
- 4Problema geloziei si a increderii in mine insami ma face sa imi pierd persoana iubita
- 14unde am gresit eu?
- 3cand intervine rutina?
- 6casnicia mea... un sfat: cum as putea sa-mi impac sotia
- 27Mintea mea nu-i la mine! Spuneti-mi va rog ce sa fac?
- 18Exista iubire posesiva ? sau e vorba doar despre egoism?
- 12cer ajutor disperat oricui..m-am despartit de prietenul meu
- 5Adevăr sau paranoia?!
- 2Dragostea asta.. Ajutor!
Mai multe informații despre: Viata de cuplu Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: