Probleme la inima sau anxietate? | Forumul Medical ROmedic

Probleme la inima sau anxietate?

29-06-2016
Valentin195
Nu este medic/terapeut
Valentin195
Salut!
Am apelat la acest forum pentru ca am simtit niste dureri/intepaturi in zona pieptului, senzatie de sufocare, uneori imi simt amortite extremitatile si simt niste dureri la nivelul articulatiilor gleznelor si mainilor.
Dupa un efort fizic usor imi simt inima foarte tare, dar nu bate foarte repede ci doar o simt eu. Am avut niste palpitatii in somn, dar care s-au oprit dupa cateva minute.
Am facut analizele regulare de sange toate bune, tensiunea de obicei este buna cu un puls de 65-80 de batai in stare de repaus.Am facut peste 6 ekg in ultimele 6-7 luni toate fara probleme si tot traiesc cu frica ca as putea face un infarct.
Tin sa mentionez ca am 20 de ani, am facut sport pana la 17 ani, si de 4 ani fumez si beau cafea foarte rar, dar
pot sa spun ca sunt o persoana anxioasa cand vine vorba de sanatatea mea.
Ma gandesc ca aceste simptome mi le auto-induc pentru ca stau toata ziua cu gandul ca as putea avea ceva, ca as putea face infarct in orice moment si chestii de genul asta. Si am toate simptomele pe care le-am citit in sectiunea simptome infarct. :)
PS. Am si un reflux gastroesofagial si in copilarie am avut o alergie la acarieni.

Sper ca m-am facut destul de bine inteles.
Astept raspunsurile dumneavoastra
O zi buna!
1 comentarii
0
29-06-2016, ora 06:04
Valentin195
Nu este medic/terapeut
Valentin195
P.S.2: Acea senzatie de amorteala am pus-o pe seama unei circulatii proaste la fel si acea durere a articulatiilor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.