Se poate ramane insarcinata dupa intrarea la menopauza?
Se pote ramane insarcinata dupa intrarea la menopauza? V a rog sa nu ocoliti si intrebarea mea.La inceputul menopauzei am trait clipe de cosmar.Un medic dupa 3 ecografii mi-a spus ca sunt insarcinata desi testele spunea ca nu. A trecut un an de cand sun la menopauza si nu am curaj sa mai fac sex.Multumesc anticipat pt raspunsuri.
1 comentarii
Ba ar trebui sa ai curaj sa faci sex, nu-ti face bine sa te abtii. Te poti proteja inca un timp, chiar dupa instalarea menopauzei pot fi luni in care sa mai apara sporadic ovulatia. Cel mai bine discuta cu un ginecolog, eventual sa-ti prescrie niste anticonceptionale daca e cazul, numai in stres sa nu stai. Sunt "remedii" care te pot ajuta sa treci mai usor peste perioada asta. Cat despre sarcina, testul FARA DUBII, este testul de sarcina facut din sange care arata si la 7 zile dupa conceptie daca este vorba de sarcina sau nu. Ecografiile sunt irelevante in prima perioada. Numai Bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Balanta hormonala premenopauza
- 4Simptome premenopauza. Febra!
- 6cum sa fac sa am menstruatie cat mai multi ani, pana la o varsta mai inaintata?
- 2analizele de laborator arata 20-100 menopauza
- 2premenopauza febra 37, 5??
- 0o fi premenopauza?
- 0Duphaston menopauza
- 2Premenopauza?
- 3sarcina sau premenopauza
- 0mastita si premenopauza
- 1premenopauza se manifesta chiar daca menstruatia este regulata?
- 3Tratament premenopauza... pot ramane insarcinata?
- 0Dereglare hormonala
- 1Premenopauza!
- 1Nu mi se opreste ciclu.
- 1Menstruație de peste 5 saptamani
- 1HIV si tratament pentru premenopauza
- 1Menopauză?
- 4Stari de rau
Mai multe informații despre: Premenopauza
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: