menstruatie la 55 ani | Forumul Medical ROmedic

menstruatie la 55 ani

20-11-2008
madallynutza
Nu este medic/terapeut
madallynutza
buna...am o problema in ceea ce o priveste pe mama mea.a intrat la menopauza la varsta de 52 ani. de atunci, timp de 3 ani nu a mai avut menstruatie, iar acum dupa acesti 3 ani a inceput sa aiba din nou menstruatia normala, o data pe luna. de mentionat ca dupa ce intrase la menopauza nu a consultat nici un medic. va rog sa-mi dati un raspuns...mi-e frica sa nu fie ceva mai grav..m-ati ajutat in multe situatii..!!!!!
5 comentarii
0
21-11-2008, ora 14:13
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
ginecolog rapid, papanicolau, pentru că sângerarea reapărută nu e semn bun.
0
22-11-2008, ora 16:20
madallynutza
Nu este medic/terapeut
madallynutza
va multumesc pentru sfaturi...!!!
0
13-05-2009, ora 15:15
lili74
Nu este medic/terapeut
lili74
buna ziua .am si eu o intrebare, de trei luni menstruatia mea tine doar doua zile nu 4 cum ar fi normal e f redusa cantitativ si are o culoare spre negru. mentionez ca folosesc novinette de un an fara probleme iar in martie am facut control si papanicolau si rezultatele au fost bune. rog un raspuns
0
10-06-2009, ora 12:59
danniii
Nu este medic/terapeut
danniii
buna mie imi intarzie menstruatia si nu siu de ce.ce ma fac...luna trecuta mia venit ciclul dar luna asta nu de Paste am intretinut relatii sexula cu pietenul meu dar cu prezervativ.pot sa fiu insracinata.ajutti-ma va roggggg
0
21-06-2009, ora 12:09
seana
Nu este medic/terapeut
seana
Buna ziua.

Sint de 41 de ani si am avut un ciclu cit se poate de prfect toata viata. A venit exact la 27 de zile si a tinut 3 zile. Dupa a doua nastere in urma cu 3 ani perioada ciclului s-a redus marcant la o zi sau maximum 2 zile. Am si depus citeva kg pe mine si incerc din rasputeri sa le elimin dar nu vad rezultate deosebite. Este datorita ciclului ? Este normal sa tina 1-2 zile? Va rog sa-mi impartasiti parerile si cei in domeniu sa-mi raspunda. Este cazul sa consult un medic?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum să te pregateÈ™ti pentru menopauză
  •