premenopauza... m-am ingrasat si nu ma simt prea bine
Buna tuturor,
am consultat de curand un medic endocrinolog pentru probleme de premenopauza, m-am ingrasat si nu ma simt prea bine.Dupa nenumarate analize s-a ajuns la concluzia ca am insuficienta ovariana (1.1ng/ml progesteron) si mi s-a dat sa iau duphastone.Problema mea este ca am mai luat odata acest tratament la recomandarea medicului ginecolog si m-am ingrasat 5 kg intr-o saptamana.Iar acum nu mai stiu ce sa fac.Daca ma mai ingras dupa acest tratament?Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.
am consultat de curand un medic endocrinolog pentru probleme de premenopauza, m-am ingrasat si nu ma simt prea bine.Dupa nenumarate analize s-a ajuns la concluzia ca am insuficienta ovariana (1.1ng/ml progesteron) si mi s-a dat sa iau duphastone.Problema mea este ca am mai luat odata acest tratament la recomandarea medicului ginecolog si m-am ingrasat 5 kg intr-o saptamana.Iar acum nu mai stiu ce sa fac.Daca ma mai ingras dupa acest tratament?Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Simptome premenopauza. Febra!
- 5menstruatie la 55 ani
- 6cum sa fac sa am menstruatie cat mai multi ani, pana la o varsta mai inaintata?
- 2premenopauza febra 37, 5??
- 0o fi premenopauza?
- 2Tenisune de la premenopauza ?
- 5premenopauza sau dereglarea menstruatiei?
- 1premenopauza se manifesta chiar daca menstruatia este regulata?
- 3Tratament premenopauza... pot ramane insarcinata?
- 8menopauza
- 1o problema la premenopauza
- 1Simptome premenopauza
- 0Am 43 ani și cred că am intrat la premenopauza
- 1Nu mi se opreste ciclu.
- 0Menstra in timpul operației pe coloana lombara
- 0Lipide, colesterol, trigliceride mari
- 1HIV si tratament pentru premenopauza
Mai multe informații despre: Premenopauza
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: