sex oral
ma simt mai mult atras de sex-ul oral decat normal !! imi place sa-i fac sex oral partenerei de sex...sunt 'anormal' ?
P.S. nu pot spune ca fac sex, doar dragoste !
P.S. nu pot spune ca fac sex, doar dragoste !
3 comentarii
De ce nu ar fi "normal"?
Sexul considerat "normal" include penetrarea, felatia/cunnilingusul si sexul anal.
Totul depinde de preferinte si de contextul cultural la care te raportezi. Putem spune ca normale sunt si fetisurile sau BDSM-ul. Cred ca important este sa te simti tu confortabil cu tine; la fel si partenera, sa-i placa tipul tau de comportment sexual.
Eticheta de "anormal " de regula se foloseste atunci cand apare dependenta sau cand devianta de la norme este coroborata cu deteriorarea functionarii individului pe plan personal sau profesional. A bea alcool este normal; a fi dependent nu este "normal", desi destul de frecvent (exista si grade de dependenta); a te trezi de dimineata cu gandul la primul paharel si a fi demis pentru ca nu faci fata la locul de munca nu este "normal" pentru ca viata iti este grav afectata de consumul constant de alcool si nu faci nimic in sensul asta, desi observi consecintele.
Consumul anumitor substante (ex. heroina) da dependenta de la prima utilizare si putem afirma ca e nociv si, prin prisma acestui fapt, anormal (desi prezent mai ales in randul anumitor categorii de varsta).
Sexul considerat "normal" include penetrarea, felatia/cunnilingusul si sexul anal.
Totul depinde de preferinte si de contextul cultural la care te raportezi. Putem spune ca normale sunt si fetisurile sau BDSM-ul. Cred ca important este sa te simti tu confortabil cu tine; la fel si partenera, sa-i placa tipul tau de comportment sexual.
Eticheta de "anormal " de regula se foloseste atunci cand apare dependenta sau cand devianta de la norme este coroborata cu deteriorarea functionarii individului pe plan personal sau profesional. A bea alcool este normal; a fi dependent nu este "normal", desi destul de frecvent (exista si grade de dependenta); a te trezi de dimineata cu gandul la primul paharel si a fi demis pentru ca nu faci fata la locul de munca nu este "normal" pentru ca viata iti este grav afectata de consumul constant de alcool si nu faci nimic in sensul asta, desi observi consecintele.
Consumul anumitor substante (ex. heroina) da dependenta de la prima utilizare si putem afirma ca e nociv si, prin prisma acestui fapt, anormal (desi prezent mai ales in randul anumitor categorii de varsta).
Putem inlocui conceptul de "anormal" cu "nociv" sau "avand consecinte negative" pentru a ne focaliza pe consecinte si nu pe etichete.
Statul mai multe ore pe scaun, in fata unui ecran, mai ales intr-o pozitie incorecta, este nociv (duce la vene inflamate, probleme articulare, dureri de cap etc.), desi normal.
psih. Ana-Cristina Badita
Statul mai multe ore pe scaun, in fata unui ecran, mai ales intr-o pozitie incorecta, este nociv (duce la vene inflamate, probleme articulare, dureri de cap etc.), desi normal.
psih. Ana-Cristina Badita
multumesc frumos pentru raspuns ! ma simt foarte singur..ce imi puteti spune?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23sex oral neprotejat
- 6insista sa ii fac sex oral... cum sa-i spun ca nu pot sa accept asa ceva?
- 3Am si eu nevoie de infomatia unui medic dermatolog va rog
- 9Oral, sarut, apoi iar oral. Persoana necunoscuta. Help?
- 29ca in filme:P
- 4am nevoie de tratament preventiv pt bts (foarte serios)
- 7sex oral - doresc un rasp
- 5sexul oral poate afecta relatia?
- 5evita de cateva luni sexul oral, la inceput ii placea foarte mult...
- 4Oare e ceva ce as fi putut lua de la acea prostituata?
- 1buna am o problema cu sperma
- 4O sa am probleme de fertilitate, potenta?
- 2Nelamurire-sex oral
- 0Care e sansa sa iei HIV prin sex oral neprotejat de la prostituate?
- 3care sunt riscurile?
- 18Sunt motive de ingrijorare?
- 32dupa ce incepem actul sexual, continuam cu sex oral, riscam sa ne infectam bucal?
- 4Intrebare Bts
- 2Sex oral dar numai cu sotul
- 9Fanteziile femeilor de azi, sunt nedumerit
Mai multe informații despre: Sexul oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: