Atac cerebral sau lesin?

In urma cu 3 zile am avut dureri de cap care nu au cedat la nici un medicament. A 2 a zi dimineata am mers la cabinet pentru niste analize de rutina. Dupa aproximativ 10 minute de la colecatrea sangelui, am simtit cum imi amortesc mainile si picioarele si vederea se incetosa, apoi mi-am pierdut cunostinta. Nu stiu ce s-a intamplat, nu stiu cate minute a durat doar stiu ca m-am trezit intinsa pe jos si inconjurata de medici care imi luau pulsul, tensiunea si imi administrau o injectie.Asistanta mi-a spus ca eram foarte palida, aveam buzele mov si incepusem sa am convulsi.Incet incet mi-am revenit si am plecat acasa.Continui sa ma simt slabita, am stare de somnolenta si am o durere de cap constanta(dar nu foarte intensa) in zona cefei si a tamplelor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme psihice ?
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 2stari de sufocare, de lesin, cu palpitatii
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 6simt ca nu mai am scapare
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 3lesin
- 349In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice
- 4la o durere mai puternica, am un semi-lesin
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 4Probleme digestive, palpitatii inima, stari de lesin, panica
- 1lesin in capul pieptului
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 1Lesin si lipsa respiratiei
- 0Epilepsie?
- 1Lesin apoi adorm
- 0Leșin cu tensiune mare
Mai multe informații despre: Atacul cerebral Lesinul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: