Epilepsie?
Buna!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 3Cauza neurologica sau cardiaca???
- 3lesin
- 349In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice
- 5stare de lesin (Cer ajutorul unui medic)
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 3Lesin din cauza unei sensibilitati rectale
- 0am stari de lesin un oftat intepaturii in inima
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 7socuri electrice in cap si corp, tinitus pulsatil, tulburari de ritm cardiac
- 4lesin, pierderi de memorie..
- 7formatiune chistica pineala... probleme in urma mai multor diete
- 11Dupa o baie fierbinte, mai aveam putin si lesinam
- 3de ceva timp am avut stari de lesin, emotii, atacuri de panica, frica intensa
- 2stare de lesin si oboseala permanenta
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 2A cazut jos fara cunostinta si a devenit rece
- 2stare de inconstienta
- 0stare de lesin
Mai multe informații despre: Lesinul Pierderea constientei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: