Epilepsie?

Buna!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 6probleme psihice ?
- 2Diagnostic real?!
- 2Aproape am lesinat :(
- 3SOS prolaps de valva mitrala, stari de lesin, puls 160
- 25Constient si Inconstient
- 0Atac cerebral sau lesin?
- 4Exista riscul unei boli grave?
- 10lesinuri dese cauza
- 6acum cativa ani am cazut pe picioare si pentru cateva minute nu am putut sa merg
- 11Dupa o baie fierbinte, mai aveam putin si lesinam
- 6anxietatea, lesin, glicemie scazuta, teama
- 1fibrilatii si stare de lesin. va implor ajutor pt mama mea!
- 11LECITINA 1200 Walmark-efecte adverse-stari de lesin, hipoglicemie
- 5Lesin, inclestarea dintilor si tiuitul urechilor
- 1diaree, lesin.
- 1stare de lesin, ameteli, senzatie de voma, durere in partea stanga jos
- 1Lesin dupa alergare
- 0IRM cranian nativ si cu contrast
- 2Lesin
Mai multe informații despre: Lesinul Pierderea constientei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: