Epilepsie?

Buna!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 2Diagnostic real?!
- 2Aproape am lesinat :(
- 2Senzatii de lesin
- 5stare de lesin (Cer ajutorul unui medic)
- 16dereglari psihice la copii
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 3Lesin din cauza unei sensibilitati rectale
- 0stari de lesin in sarcina
- 2Pierdere brusca de constinenta, echilibru
- 0am stari de lesin un oftat intepaturii in inima
- 4Pierdere brusca a constientei insotit de tremurat
- 5lesin, dureri de cap si pierderea memoriei
- 4Migrena si lesin + voma, frisoane si senzatie de oboseala
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 1diaree, lesin.
- 5pierderi cunostinta pe fond emotional
- 3Copil care lesina cand se discuta despre anatomie
- 0Sindrom Tahi-bradi
Mai multe informații despre: Lesinul Pierderea constientei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: