scurgeri sperma
![cucubau1234](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua.
Pana acum nu am avut aceasta problema insa de saptamana trecuta de la un contact sexual sa zic un pic mai agresiv, am in fiecare zi scurgeri necontrolate neintalnite pana acum. La ore aleatoare, cantitati aleatoare cu sau fara excitatie inclusa.
Nu sunt la inceput cu experientele sexuale dar nu am mai patit asta pana acum.
Va rog daca are cineva vreun sfat cum sa scap de acest lucru, devine destul de enervant.
Multumesc
Pana acum nu am avut aceasta problema insa de saptamana trecuta de la un contact sexual sa zic un pic mai agresiv, am in fiecare zi scurgeri necontrolate neintalnite pana acum. La ore aleatoare, cantitati aleatoare cu sau fara excitatie inclusa.
Nu sunt la inceput cu experientele sexuale dar nu am mai patit asta pana acum.
Va rog daca are cineva vreun sfat cum sa scap de acest lucru, devine destul de enervant.
Multumesc
2 comentarii
![Dr. Diana Enachescu](/arata_img.php?img=cont_159541.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Este posibil sa fie o infectie uretrala (uretrita). Ar trebui sa va adresati unui medic urolog pentru o consultatii si pentru o cultura din secretia uretrala.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4insarcinata de la sperma scursa?
- 2culoare sperma!
- 4sperma rosie
- 1granule galbene in sperma
- 5mi-a prescris Arketis, am citit ca are efecte adverse: impotenta si scade calitatea spermei
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 3sperma uscata in vagin
- 3Caliatetea spermei
- 5Probleme daca nu elimin sperma ?
- 1in urma unei raceali.. am sperma amestecata cu sange
- 5de ce iese sperma in afara vaginului?
- 2Aspect sperma.
- 2Sperma galbena
- 0Mi se coaguleaza sperma
- 0Anticorpi antispermatozoizi in ser
- 0Teratozoospermie Usoara
- 1Venirea spermei
- 1Spermă gelatinoasă
- 0Infecție sau boala cu transmitere sexuală
Mai multe informații despre: sperma
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: