sperma rosie

buna ziua! de o vreme, in timpul ejacularii sperma nu mai are o culoare si o consistenta normala..albicioasa...este mai lichida si rosiatica. am avut aceeasi problema si acum 4 ani de vreo 2 ori...ce ar putea sa fie, care ar fii doctorul care ar trebui consultat si care sunt tipurile de analize care trebuiesc facute? va multzumesc si astept un raspuns
4 comentarii

Mergi la un urolog! Ceea ce se amesteca cu sperma si ii da culoarea rosie poate fi sange, iar asta poate fi o infectie sau un BTS asa ca fugi la un urolog. il gasesti in spital, policlinici, etc... explica-i problema si el te va indruma

buna ziua. am o problema cu ejacularea.cand ejaculez, de aproximativ 2 zile sperma are o culoare ciudata.la inceput era putin mai tulbure rosiatica dar avea o consistenta normala iar acum e verde si total lichida culoarea poate fi comparata cu o infectie.astept raspuns cat mai curand.sper sa gasesc p cineva care ma poate ajuta si sa ma indrume spre un doctor sau unde e cazu.multumesc

culoarea verde, cam inseamna gonoree, mergi la dermato venerolog pentru a elucida situatia si a primi tratament.

Mda si indicat ar fi sa nu mai aveti contact pana consultati un doctor sa vedeti ce zice.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Scurgeri din penis in timp ce am scaun
- 2spermocultura ????niste lamuriri
- 3in urma unei spermoculturi se poate evidentia prezenta unui gonococ?
- 5Penetreaza sperma prin ginsi?
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 5Va rog ajutati-ma cu un sfat! Sperma in maioneza?!
- 7daca ii fac sex oral...
- 0sperma maro
- 3sperma uscata in vagin
- 2lichid seminal sau sperma
- 2Sperma Uscata
- 2nuanta de roz a lichidului spermatic
- 0Mi se coaguleaza sperma
- 0Dureri ale testicolului stang
- 3Probleme la ejaculare
- 0Infecție sau boala cu transmitere sexuală
- 1Sperma galbuie!
- 5Eliminare tarzie