sperma rosie
buna ziua! de o vreme, in timpul ejacularii sperma nu mai are o culoare si o consistenta normala..albicioasa...este mai lichida si rosiatica. am avut aceeasi problema si acum 4 ani de vreo 2 ori...ce ar putea sa fie, care ar fii doctorul care ar trebui consultat si care sunt tipurile de analize care trebuiesc facute? va multzumesc si astept un raspuns
4 comentarii
Mergi la un urolog! Ceea ce se amesteca cu sperma si ii da culoarea rosie poate fi sange, iar asta poate fi o infectie sau un BTS asa ca fugi la un urolog. il gasesti in spital, policlinici, etc... explica-i problema si el te va indruma
buna ziua. am o problema cu ejacularea.cand ejaculez, de aproximativ 2 zile sperma are o culoare ciudata.la inceput era putin mai tulbure rosiatica dar avea o consistenta normala iar acum e verde si total lichida culoarea poate fi comparata cu o infectie.astept raspuns cat mai curand.sper sa gasesc p cineva care ma poate ajuta si sa ma indrume spre un doctor sau unde e cazu.multumesc
culoarea verde, cam inseamna gonoree, mergi la dermato venerolog pentru a elucida situatia si a primi tratament.
Mda si indicat ar fi sa nu mai aveti contact pana consultati un doctor sa vedeti ce zice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sperma-aspect diferit
- 3se poate scurge sperma pe langa prezervativ?
- 5Penetreaza sperma prin ginsi?
- 4Virgina si insarcinata?
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 38viermi gelatinosi in sperma
- 3culoarea maro a spermei
- 6daca ii fac sex oral...
- 3proprietatile spermei
- 2Scurgere de sperma la baza prezervativului?
- 1sperma uscata
- 3Caliatetea spermei
- 0sperma vagin
- 1buna am o problema cu sperma
- 2Sperma colorata
- 1Spermă introdusă în vagin
- 6Retentia spermei
- 1Alergie la contactul spermei cu pielea.
- 1Sperma galbuie!
- 2Sperma poate trece prin haine?
Mai multe informații despre: sperma
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: