Secreții nazale abundente bebe 2 luni
Bună! De o săptămână bebe are secreții nazale foarte abundente, unele apoase transparente, unele albicioase și dense.. Am fost la pediatra a zis ca nu este răcit., mi a zis ca se poate de la parfum, odorizant de camera etc. Dar de când e bebe avem f mare grija și îl ferim, dacă era de la asa ceva, nu apăreau mai devreme? Harait a avut din primele zile de viata, dar acum pe lângă harait secreții foarte multe, nu poate dormi de ele.. Ii pun ser și îl aspir, dar se refac foarte repede și nici nu vreau sa abuzez cu aspiratul.de la ce poate fi? unde ar trebui sa ma duc sa îl mai vadă cineva? Orl?.. Mulțumesc
3 comentarii
Puteți folosi Betabioptal 3x1 pic în fiecare narina după aspirația secrețiilor. Succes!
Buna ziua
Puteti incerca Nazosept 1 pic x 3-4/zi, in fiecare nara, dupa aspirarea secretiilor nazale, 3-4 zile. Sanatate !
Puteti incerca Nazosept 1 pic x 3-4/zi, in fiecare nara, dupa aspirarea secretiilor nazale, 3-4 zile. Sanatate !
Buna ziua, fetita mea de 2 luni jumatate, are nasul infundat, secretii nazale si inca harcaie tare, noaptea nu prea poate dormi se trezeste ca nu poate respira, si cred ca aceste secretii au ajuns in git caci foarte des parca incearca sa-i scoata afara cu limbuta, o observ ca mereu parca ruguma ceva...ii torn marimer baby in nasuc si dupa vreo minuta ii aspir cu aspiratorul nazal...am uitat sa specific ca uneori si tuseste asa uscat, ma gindesc ca poate fi de la aerul uscat din camera sau deranjul din git...nici nu stiu ce sa fac...sau mai bine s-o asculte un pediatru? Multumesc mult de sfat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rino-sinuzita
- 1Nas productiv, muci galbeni si verzi de 2 luni
- 1stranut, secretii ale nasului si durere deasupra ochiului stang
- 4imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
- 3secretii nazale purulente, pneumococ si moraxella catarallis.
- 2secretii nazale abundente dimineata
- 4secretii nazale cu sange
- 1Iritatie in gat si secretii nazale uscate
- 3Secretii nazale
- 11secretii din nas in gat
- 3tuse plina
- 3Fara miros si gust? Se poate?
- 2Stranut des insotit de secretii nazale abundente
- 2Curge nasul la copil 1 an si 9 luni
- 2Sinuzita, scurgeri groase (galben-verzui), tuse productivă
- 5Nas infundat cu secretie
- 4Secreții nazale cu sânge