Scurgeri maro

Buna ziua. De 3 zile am inceput sa am niste scurgeri maronii, dar nu am nici o durere sau discomfort pe dinauntru, doar simt putina usturime pe labii in anumite pozitii. Am fost la control ginecologic acum o luna, atunci mi s-a spus ca nu am nimic pe ovare doar un mic folicul pe ovarul drept, dar ca nu trebuie sa imi fac griji in legatura cu el. Pap l-am facut, a iesit 1, de asemenea si cultura secretii vaginale si au iesit normale analizele. Menstruatia ar trebui sa imi vina in 4 zile. De la ce credeti ca sunt acele scurgeri?
Mentionez ca am avut o perioada foarte stresanta in ultima vreme. Poate fi de la asta?
Mentionez ca am avut o perioada foarte stresanta in ultima vreme. Poate fi de la asta?
2 comentarii

Pentru un diagnostic sigur cereți și părerea altui medic, și repetați examenul de secreție, iar dacă nu vă vine menstruația faceți și un test de sarcină.

Poate fi.o răceală o dereglare menstruala dar cel.mai bine un consult ginecologic

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 2scurgerile vaginale, normale?
- 9secretii vaginale dupa montarea steriletului
- 5este normal dupa ce am renuntat la Yasmine sa am o secretie maronie?
- 2scurgeri maronii
- 5Am o secretie maronie
- 5scurgeri maronii dupa un contact...
- 0Pete maronii
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 0Scurgerii maronii
- 0Scurgeri maronii
- 2Secretii vaginale maronii
- 0scurgere maronie de aprox 4 luni
- 3Poate fii o sarcina?
- 0Scurgere maronie timp de doua saptamani iar apoi menstroatie
- 0Eliminari maronii
- 2Ajutați ma - 3 zile de scurgeri maronii. Este posibil sa fiu însărcinată?
- 0Bună ziua! secretie maronie si dureri la ovarul drept,
- 0Secretii maronii
- 0Probleme dupa intrerupere sarcina
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: