Scurgeri maro
Buna ziua. De 3 zile am inceput sa am niste scurgeri maronii, dar nu am nici o durere sau discomfort pe dinauntru, doar simt putina usturime pe labii in anumite pozitii. Am fost la control ginecologic acum o luna, atunci mi s-a spus ca nu am nimic pe ovare doar un mic folicul pe ovarul drept, dar ca nu trebuie sa imi fac griji in legatura cu el. Pap l-am facut, a iesit 1, de asemenea si cultura secretii vaginale si au iesit normale analizele. Menstruatia ar trebui sa imi vina in 4 zile. De la ce credeti ca sunt acele scurgeri?
Mentionez ca am avut o perioada foarte stresanta in ultima vreme. Poate fi de la asta?
Mentionez ca am avut o perioada foarte stresanta in ultima vreme. Poate fi de la asta?
2 comentarii
Pentru un diagnostic sigur cereți și părerea altui medic, și repetați examenul de secreție, iar dacă nu vă vine menstruația faceți și un test de sarcină.
Poate fi.o răceală o dereglare menstruala dar cel.mai bine un consult ginecologic
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Scurgere maronie si mancarime vaginala
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 3scurgere maronie spre rozalie
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 4secretie de culoare maro, de cateva zile
- 2scurgeri maronii
- 3Scurgeri maronii, uneori cu cheaguri
- 0Scurgeri maro...poate fi menstruatia?
- 10Ce sa fie?
- 0microginon
- 2Scurgeri maronii peste anticoncepționale
- 3Poate fii o sarcina?
- 0Scurgeri maronii
- 1Ajutor! Scurgeri maronii...
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 3Scurgeri vaginale maronii
- 1Secreții maronii
- 0Anticonceptionale - scurgeri ușor lipicioase de culoare maro închis spre negru
- 0Scurgere maronie înainte de prima menstruatie
- 3Menopauza, lichid ușor maroniu între cicluri
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: