Ajutor! Scurgeri maronii...
Buna ziua.Am si eu o problema la care as dori sa primesc un raspuns.De obicei am un ciclu menstrual regulat.De aceasta data insa acesta mi-a intarziat timp de 5 zile.In a 4 a zi de intarziere (adica azi)am observat o scurgere maronie.Toate contactele sexuale au fost protejate(cu prezervativ).Am dureri ca cele dinaintea menstruatiei dar aceasta intarzie sa apara.In ultima perioada am fost racita dar nu am urmat un tratament care se poata duce la o dereglare a ciclului.Sunt foarte ingrijorata si as vrea sa stiu despre ce ar putea fi vorba.Am facut si un test de sarcina azi si a iesit negativ. Scurgerea maronie a avut loc dupa ce am facut testul. Poate sa fie vorba de sarcina?
1 comentarii
Bună dimineața!
Cel mai sigur e un control la ginecolog. Poate fi și o sarcină, dar nu este exclus sa aveti si o infectie vaginala.
De aceea vă recomand sa consultati medicul ginecolog pentru evaluare( examenul secretiei vaginale, ecografie abdominala sau transvaginala).
Cel mai sigur e un control la ginecolog. Poate fi și o sarcină, dar nu este exclus sa aveti si o infectie vaginala.
De aceea vă recomand sa consultati medicul ginecolog pentru evaluare( examenul secretiei vaginale, ecografie abdominala sau transvaginala).
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10scurgerile vaginale
- 11Sunt derutata: de ce am scurgeri vaginale maro?
- 6este normal sa am o secretie maronie in timp ce iau pastilele?
- 3scurgeri maronii
- 4Scurgeri maronii
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 4sex in ultima zi a perioadei fertile
- 3din ce cauza poate fi astfel de menstruatie?
- 0Menstruatie scurta, urmata de scurgeri maronii-negre
- 4Sunt insarcinata?
- 0Dupa menstruatie
- 1Scurgere maronie după menstruaţie ! Sarcină?
- 4SCURGERE maronie dupa menstruatie!
- 4la 2 zile de cand mi.a trecut menstruatia, mi-au aparut scurgeri micute maro
- 0Secretie maronie, nu e ciclu..
- 0scurgere maronie intermenstruala
- 0Lipsa menstruatiei /scurgeri maronii/test de sarcina negativ
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
- 23 teste sarcina negativ=sarcina sau infecție?
- 0Bună ziua! Am nevoie de un raspuns.
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: