Ajutor! Scurgeri maronii...
Buna ziua.Am si eu o problema la care as dori sa primesc un raspuns.De obicei am un ciclu menstrual regulat.De aceasta data insa acesta mi-a intarziat timp de 5 zile.In a 4 a zi de intarziere (adica azi)am observat o scurgere maronie.Toate contactele sexuale au fost protejate(cu prezervativ).Am dureri ca cele dinaintea menstruatiei dar aceasta intarzie sa apara.In ultima perioada am fost racita dar nu am urmat un tratament care se poata duce la o dereglare a ciclului.Sunt foarte ingrijorata si as vrea sa stiu despre ce ar putea fi vorba.Am facut si un test de sarcina azi si a iesit negativ. Scurgerea maronie a avut loc dupa ce am facut testul. Poate sa fie vorba de sarcina?
1 comentarii
Bună dimineața!
Cel mai sigur e un control la ginecolog. Poate fi și o sarcină, dar nu este exclus sa aveti si o infectie vaginala.
De aceea vă recomand sa consultati medicul ginecolog pentru evaluare( examenul secretiei vaginale, ecografie abdominala sau transvaginala).
Cel mai sigur e un control la ginecolog. Poate fi și o sarcină, dar nu este exclus sa aveti si o infectie vaginala.
De aceea vă recomand sa consultati medicul ginecolog pentru evaluare( examenul secretiei vaginale, ecografie abdominala sau transvaginala).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4scurgere maronie de aprox. 2 zile
- 7am o scurgere maronie
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 4Scurgere maronie de 10 zile
- 3scurgeri maronii inaintea ciclului
- 3Am ceva boala sau este ceva normal?
- 0Scurgerii maronii
- 1Scurgeri maronii timp de 2 saptamani.
- 0scurgere maronie intermenstruala
- 2scurgeri de culoare maroniu deschis
- 3Scurgeri maronii in loc de menstruatie- karissa
- 2Sangerari maronii dupa menstruatie
- 0Scurgeri maronii inainte de menstruatie
- 0Răspuns urgent, va rog frumos
- 0Sânge de culoare închisă și dureri in zona coastelor.
- 1Ajutati-ma - scurgeri maronii, folosesc anticoncepționale Karissa
- 2Scurgere maronie in timpul sarcinii
- 0Anticonceptionale - scurgeri ușor lipicioase de culoare maro închis spre negru
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: