Scurgeri maro...poate fi menstruatia?
Buna seara,
Iau anticonceptionalelele Yasmin de 3 ani si luna aceasta am vrut sa fac o pauza si sa iau urmatorea folie cand imi va veni menstruatia. Menstruatia mi-a intarziat cateva zile, dar miercuri seara (23 octombrie) am inceput sa am o scurgere maro insa se vedea foarte foarte putin. A doua zi, joi, aceasta scurgere maro a continuat, iar eu, crezand ca este menstruatia mult asteptata am luat prima pilula. Sambata seara, am observat ca aproape nu se mai cunostea, practic se oprise. Aceasta scurgere maro (care nu a durat mai mult de 2-3 zile) poate fi considerata menstruatia pe luna aceasta desi nu a fost o sangerare menstruala normala? Am procedat bine ca am luat pilula? Este posibil sa imi mai vina menstruatia in aceasta luna daca am inceput sa iau pilulele contraceptive?
Va multumesc anticipat!
O zi buna!
Iau anticonceptionalelele Yasmin de 3 ani si luna aceasta am vrut sa fac o pauza si sa iau urmatorea folie cand imi va veni menstruatia. Menstruatia mi-a intarziat cateva zile, dar miercuri seara (23 octombrie) am inceput sa am o scurgere maro insa se vedea foarte foarte putin. A doua zi, joi, aceasta scurgere maro a continuat, iar eu, crezand ca este menstruatia mult asteptata am luat prima pilula. Sambata seara, am observat ca aproape nu se mai cunostea, practic se oprise. Aceasta scurgere maro (care nu a durat mai mult de 2-3 zile) poate fi considerata menstruatia pe luna aceasta desi nu a fost o sangerare menstruala normala? Am procedat bine ca am luat pilula? Este posibil sa imi mai vina menstruatia in aceasta luna daca am inceput sa iau pilulele contraceptive?
Va multumesc anticipat!
O zi buna!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Scurgere maronie si mancarime vaginala
- 6karissa si mici scurgeri maronii
- 5cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
- 3scurgere maronie spre rozalie
- 8Scurgeri maronii, secretie mai abundenta si miros ciudat = hpv?
- 5infectii vaginale?!
- 4scurgere roz maronie cu o sapt inainte de ciclu, ciclul nu mi-a mai venit...
- 0scurgeri maronii
- 0scurgere maronie 3 zile...
- 0Dupa menstruatie
- 2am scurgeri mici maronii, dureri de spate si de ovare
- 1Sunt gravida?
- 0Scurgeri maronii
- 0Secreții maronii
- 1Ajutati-ma - scurgeri maronii, folosesc anticoncepționale Karissa
- 0Sarcina sau dereglare
- 2Ajutați ma - 3 zile de scurgeri maronii. Este posibil sa fiu însărcinată?
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 0Scurgeri de la anticonceptionale
- 1Probleme ginecologice
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: