Problema in timpul actului sexual
Buna ziua ! Ultimul ciclu menstrual mi-a venit in data de 26 Noiembrie. Ciclu regulat de fel -28 zile. In data de 7 decembrie cu 3 zile înainte de ovulatie am avut contact “protejat”, doar ca la final când am terminat prezervativul a ieșit din mine, deci clar a alunecat înaintea ejaculării, nu ? Sperma era si pe el și pe mine.
Care sunt șansele in aceasta perioada sa rămân însărcinată? Cât de devreme pot face testul de sânge beta hcg ? Mulțumesc !
Care sunt șansele in aceasta perioada sa rămân însărcinată? Cât de devreme pot face testul de sânge beta hcg ? Mulțumesc !
7 comentarii
Bună ziua, puteți face testul de sarcina cam la 2 săptămâni
Din cele relatate, care ar fi șansele de a rămâne însărcinată ? Având in vedere ca prezervativul a alunecat si ne-am dat seama abia la finalul actului …iar prezervativul a căzut din vagin..
Riscul de a fi insarcinata este foarte mare
Revin cu o întrebare. E normal sa am de vineri dureri de ovare și înțepături ? E posibil sa fiu însărcinată ?
La o săptămâna de la contact pot face test de sânge beta -hcg ? Ar ieși ?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 122oare sunt gravida?
- 2s-a rupt prezervativul... oare e gravida?
- 4s-a rupt prezervativul, poate lua pilula dupa 3 ore?
- 3Daca se rupe prezervativul..
- 5nu stiu cum s-a facut ca s-a rupt prezervativul.. sunt panicat!
- 1S-a rupt prezervativului si a ramas varful in vagin !
- 6Sunt speriat... prezervativul s-a rupt
- 0Prezervativul s-a rupt.
- 2prezervativ rupt
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2Prezervativ rupt si ramas in vagin
- 9Am nevoie de un raspuns
- 1Prezervativ rupt
- 1Sunt sau nu insarcinata?
- 0Poate fi vorba de vre-o sarcina sau e doar impresia mea?
- 2Sanse sa iau ceva? mi s a rupt prezervativul dar am sesizat si l am schimbat !
- 1Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: prezervativul rupt prezervativul ramas in vagin ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: