Iritatie langa anus
Am o probleme de mult timp si mereu am dat vina pe parul care se afla intre fese. Am adaugat o poza care o gasiti la adresa urmatoare... http://prntscr.com/6ulvnk... pentru ca nu puteam pune aici o imagine..
Problema este ca produce mancarime, cel mai tare atunci cand transpir. Mancarimile sunt insotite si de usturimi. Cand reusesc si mentin pielea uscata, dupa multe spalari si schimbare de lenjerie, suprafata afectata se usuca si se formeaza o coaja ( ca la o zganca ). Dupa cel mult 2 zile revine senzatia de mancarime si usturime. Ce credeti ca ar trebui sa fac ?
Problema este ca produce mancarime, cel mai tare atunci cand transpir. Mancarimile sunt insotite si de usturimi. Cand reusesc si mentin pielea uscata, dupa multe spalari si schimbare de lenjerie, suprafata afectata se usuca si se formeaza o coaja ( ca la o zganca ). Dupa cel mult 2 zile revine senzatia de mancarime si usturime. Ce credeti ca ar trebui sa fac ?
3 comentarii
Poate fi o bts. Sa va vada neaparat un dermatolog.
acelaşi problemă o am şi eu. aş dori dacă se poate să aflu care este numele bolii.va rog
Nu se vede clar in poza. Daca e rana, rana poate fi suspecta si de sifilis sau o urma de herpes genital.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3senzatie de jena intre scrot si anus
- 9dureri anale de vreo saptamana
- 2rana la iesirea din anus
- 3Fisura Cocis
- 3mancarimi in zona anusului
- 18Umflatura tare anus de marimea unui bob de mazare!
- 5eman miros urit de vreo 2 ani
- 5hemoroizi sau ce?
- 8Ajutor! Fisura anala acum o luna!
- 0dureri in zona anusului
- 6Escrescenta tare cit o aluna in zona anusului
- 10hemoroid
- 10fisura anala, rog un medic sa-mi raspunda
- 11scurgerea unui lichid incolor din canalul penisului, mancarimi in zona ausului
- 0durere la urinare, durere anus, durere testicol drept
- 2Durere anala
- 2Infectie dupa tratament tergynan
- 1Scrot roșu
- 4Iritatie in zona intima
- 0Iritatie de la caldura in zona testiculelor
Mai multe informații despre: Anusul iritatie zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: