Iritatie langa anus
Am o probleme de mult timp si mereu am dat vina pe parul care se afla intre fese. Am adaugat o poza care o gasiti la adresa urmatoare... http://prntscr.com/6ulvnk... pentru ca nu puteam pune aici o imagine..
Problema este ca produce mancarime, cel mai tare atunci cand transpir. Mancarimile sunt insotite si de usturimi. Cand reusesc si mentin pielea uscata, dupa multe spalari si schimbare de lenjerie, suprafata afectata se usuca si se formeaza o coaja ( ca la o zganca ). Dupa cel mult 2 zile revine senzatia de mancarime si usturime. Ce credeti ca ar trebui sa fac ?
Problema este ca produce mancarime, cel mai tare atunci cand transpir. Mancarimile sunt insotite si de usturimi. Cand reusesc si mentin pielea uscata, dupa multe spalari si schimbare de lenjerie, suprafata afectata se usuca si se formeaza o coaja ( ca la o zganca ). Dupa cel mult 2 zile revine senzatia de mancarime si usturime. Ce credeti ca ar trebui sa fac ?
3 comentarii
Poate fi o bts. Sa va vada neaparat un dermatolog.
acelaşi problemă o am şi eu. aş dori dacă se poate să aflu care este numele bolii.va rog
Nu se vede clar in poza. Daca e rana, rana poate fi suspecta si de sifilis sau o urma de herpes genital.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4basica la anus
- 3Astept o soutie!!
- 6prurit anal de cativa ani, de care nu mai scap
- 6umflatura in zona anala
- 3dureri si arsuri anale!
- 6umflaturi in zona anala si pe limba
- 4Aparitie in zona anala
- 4durere de fundic
- 64rezultat RMN
- 5uneori cand ejaculez am dureri anale
- 5hemoroizi sau ce?
- 1mancarimi in jurul anusului
- 8Ajutor! Fisura anala acum o luna!
- 0durere la urinare, durere anus, durere testicol drept
- 9Usturime la defecatie
- 4Un fel de Bataturi in zona genitala
- 1Sufar de Anism. Se trateaza in Romania?
- 0Inflamație penis și iritație în zona pampersului
- 0Leziuni pe labiile mici
Mai multe informații despre: Anusul iritatie zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: