Iritatie langa anus

Am o probleme de mult timp si mereu am dat vina pe parul care se afla intre fese. Am adaugat o poza care o gasiti la adresa urmatoare... http://prntscr.com/6ulvnk... pentru ca nu puteam pune aici o imagine..
Problema este ca produce mancarime, cel mai tare atunci cand transpir. Mancarimile sunt insotite si de usturimi. Cand reusesc si mentin pielea uscata, dupa multe spalari si schimbare de lenjerie, suprafata afectata se usuca si se formeaza o coaja ( ca la o zganca ). Dupa cel mult 2 zile revine senzatia de mancarime si usturime. Ce credeti ca ar trebui sa fac ?
Problema este ca produce mancarime, cel mai tare atunci cand transpir. Mancarimile sunt insotite si de usturimi. Cand reusesc si mentin pielea uscata, dupa multe spalari si schimbare de lenjerie, suprafata afectata se usuca si se formeaza o coaja ( ca la o zganca ). Dupa cel mult 2 zile revine senzatia de mancarime si usturime. Ce credeti ca ar trebui sa fac ?
3 comentarii

Poate fi o bts. Sa va vada neaparat un dermatolog.

acelaşi problemă o am şi eu. aş dori dacă se poate să aflu care este numele bolii.va rog

Nu se vede clar in poza. Daca e rana, rana poate fi suspecta si de sifilis sau o urma de herpes genital.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dureri anale de vreo saptamana
- 8mancarimi deranjante si piele inrosita la nivelul anusului
- 6umflaturi in zona anala si pe limba
- 0Durere in anus
- 9Copilul meu are o problema sau eu?!
- 11umflatura cu puroi la noada fundului
- 5eman miros urit de vreo 2 ani
- 1mancarimi in jurul anusului
- 3Dureri in zona anus-prostata, sunt diagnosticat cu adenom de prostata in 2008
- 1Zona genitala iritata
- 1Iritatie zona inghinala
- 10fisura anala, rog un medic sa-mi raspunda
- 2miros neplacut de la anus + transpiratie si sensibilitate
- 9Usturime la defecatie
- 4Zona genitala
- 3Fisuri vaginale sau infecție?!
- 1Iritatie in zona genitala
- 4Iritatie in zona intima
- 3Iritatie bebelus zona genitala
Mai multe informații despre: Anusul iritatie zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: