scurgere ca o spalatura de mate
De ani de zile am o scurgere non-stop ca o spalatura de mate... intre menstruatii, deci eu sunt mereu cu absorbantul dupa mine. Sunt ca atunci cand fata o oaie si i se scurge acel mat din ea, placenta... sau ce este... Niciun doctor nu stie ce am si nu-mi da nimic... spune ca este de la hormoni ptr ca nu mi-am inceput viata sexuala chiar daca am 28 de ani. Slabesc foarte rau ptr ca pierd acest sange... va rog sa ma indrumati undeva! Multumesc
3 comentarii
Nu cred ca un ginecolog profesionist si eventual un endocrinolog bun nu-ti pot gasi cauza si da o terapie care sa amelioreze situatia. Chiar daca esti virgina se pot investiga organele genitale interne. Daca vrei iti pot recomnada un ginecolog si un endocrinolog cu multa pregatire si tact. Daca esti din Bucuresti. Sanatate!
da, as dori daca se poate sa imi spuneti un ginecolog si un endocrinolog. Nu sunt din Bucuresti, dar asta nu conteaza. ptr ca slabesc mereu si nu stiu ce sa fac. curge mereu... Astept un raspuns! Multumesc anticipat! Ioana
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Scurgere de culoare galben-verzui
- 5este foarte speriata datorita scurgerilor zilnice (de 3 saptamani)
- 10scurgerile vaginale
- 4de multi ani am o scurgere alba-galbuie urat mirositoare
- 2Secretie vaginala incolora
- 3o scurgere rozalie si cateva firisoare de sange, sa fie din cauza stresului?
- 2scurgere roz
- 5scurgere vaginala maronie de 2 zile
- 11scurgeri :D
- 5organe genitale inflamate
- 3Scurgeri
- 14scurgeri vaginale urat mirositoare
- 4PIerd mult sange la menstruatie...
- 1Scurgere rozalie la 2 zile dupa ovulatie
- 1scurgeri vaginale
- 9Candida genitala - tratament
- 3scurgere la nesfarsit
- 2Infectie sau sarcina??
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Sangerarile menstruale abundente
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: