Scurgeri

04-01-2010
julia_82
Nu este medic/terapeut
julia_82
Ma numesc Iulia am 27 de ani si de curand mi-am inceut viata sexuala, de la un timp ai niste secretii ciudata zici ca e un fel de banza nu stiu ce sa fac in cazul asta, ma puteti ajutat cu un sfat ce pot sa fac ce sa iau. Multumesc astept un raspuns de la dumneavoastra.
3 comentarii
0
10-01-2010, ora 18:18
dr.andreeaj2010
Identitate neconfirmată
dr.andreeaj2010
Indiferent cum arata, miroase o secretie vaginala, daca vi se pare suspecta mergeti sa va recoltati o secretie vaginala care poate sa spuna exact ce fel de infectie este, cu ce ciuperca (de obicei infectiile vulvo-vaginale sunt micotice) si ulterior un ginecolog va poate da tratamentul adecvat.
0
11-03-2010, ora 12:47
valeria gry
Nu este medic/terapeut
valeria gry
salut am 21 de ani si am o rela tie de 2 ani cu viitorul sot...am o problema am o scurgere la o gelatina incolora uneori alba ca "branza"cum spunea si julia, in timpul actului sexual o durere insuportabila cred ca uterul, parerea mea...se poate sa fie o rana pe uter...daca da cu ce se poate trata? mie frica...oare voi putea face???? desi ne dorim f mult unul...ajutatima sa inteleg...
0
11-03-2010, ora 12:53
valeria gry
Nu este medic/terapeut
valeria gry
oare voi putea face copii???????? o sa existe probleme cand o sa fiu insarcinata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •