Scurgeri
Ma numesc Iulia am 27 de ani si de curand mi-am inceut viata sexuala, de la un timp ai niste secretii ciudata zici ca e un fel de banza nu stiu ce sa fac in cazul asta, ma puteti ajutat cu un sfat ce pot sa fac ce sa iau. Multumesc astept un raspuns de la dumneavoastra.
3 comentarii
Indiferent cum arata, miroase o secretie vaginala, daca vi se pare suspecta mergeti sa va recoltati o secretie vaginala care poate sa spuna exact ce fel de infectie este, cu ce ciuperca (de obicei infectiile vulvo-vaginale sunt micotice) si ulterior un ginecolog va poate da tratamentul adecvat.
salut am 21 de ani si am o rela tie de 2 ani cu viitorul sot...am o problema am o scurgere la o gelatina incolora uneori alba ca "branza"cum spunea si julia, in timpul actului sexual o durere insuportabila cred ca uterul, parerea mea...se poate sa fie o rana pe uter...daca da cu ce se poate trata? mie frica...oare voi putea face???? desi ne dorim f mult unul...ajutatima sa inteleg...
oare voi putea face copii???????? o sa existe probleme cand o sa fiu insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50Infectii vaginale?!
- 10scurgerile vaginale
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 3Scurgere de culoare.cenusie?
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 2scurgere gentala
- 5scurgere vaginala maronie de 2 zile
- 4scurgeri abundente intre menstruatii destul de branzoase
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 4scrugeri roz-maronii
- 4am nevoie de un raspuns
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 10scurgeri vaginale
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 0Scurgeri vaginale, taratament cu timonil retard 300 mg
- 2pete si miros urat... scurgeri vaginale
- 1Scurgere neobisnuita
- 1Am niste scurgeri albicioase nu foarte abundente cu un miros nu foarte placut
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: