Scurgere de culoare galben-verzui
In urma cu cateva luni am avut primul meu contact sexual (neprotejat). Dupa aproximativ 2-3 luni mi-a aparut o scurgere de culoare verzuie mai mult sub forma de cheaguri. Ce poate fi?
1 comentarii
Stimata domnisoara,
pot fi mai multe infectii transmise pe cale sexuala.Unele se pot manifesta prin "scurgeri"(leucoree)si necesita in mod obligator examen bacteriologic, si antibioterapie.
Indiferent daca e vorba de Chlamidiaza, de Trihomoniaza etc, trebuie sa va adresati medicului de familie, sa va consulte, sa va prescrie analize si daca este depasit in competenta sa va adresati medicului dermatolog din regiunea in care locuiti. Eu nu va pot recomanda decit dupa ce va trateaza medicul !!!! sa aveti o igiena corecta (spalat cu apa si sapun de doua ori pe zi, mai ales dupa contactul sexual), sa folositi prezervativ si sa va alegetio cu grija partenerii sexuali.
Cu consideratie,
profesor.dr.Anca Zbranca
pot fi mai multe infectii transmise pe cale sexuala.Unele se pot manifesta prin "scurgeri"(leucoree)si necesita in mod obligator examen bacteriologic, si antibioterapie.
Indiferent daca e vorba de Chlamidiaza, de Trihomoniaza etc, trebuie sa va adresati medicului de familie, sa va consulte, sa va prescrie analize si daca este depasit in competenta sa va adresati medicului dermatolog din regiunea in care locuiti. Eu nu va pot recomanda decit dupa ce va trateaza medicul !!!! sa aveti o igiena corecta (spalat cu apa si sapun de doua ori pe zi, mai ales dupa contactul sexual), sa folositi prezervativ si sa va alegetio cu grija partenerii sexuali.
Cu consideratie,
profesor.dr.Anca Zbranca
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Care o fi cauza pt. care apar aceste scurgeri?
- 2scurgere vaginala
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 4cand incepem actul sexual am niste eliminari transparente.. e normal?
- 3scurgeri vaginale
- 8Exista incompatibilitate la nivel de flora vaginala?
- 1dureri abdominale, sani durerosi, scurgeri neobisnuite
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 0buna ziua
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 4Scurgeri vaginale abundente si de culoare diferita de cea normala
- 3Scurgere ciudata dupa folosirea capsulelor vaginale POLYGYNAX
- 3scurgere la nesfarsit
- 3Scurgeri roziatice
- 0Prezint mancarimi, scurgeri, 3 formatiuni crescute in zona vaginala.
- 1Intrebarea mea este daca scurgerea aceasta este menstruatia?
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
- 3Scurgeri vaginala gălbui spre verde in fiecare zii
- 1Scurgeri vaginale
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: