Scurgere de culoare galben-verzui
In urma cu cateva luni am avut primul meu contact sexual (neprotejat). Dupa aproximativ 2-3 luni mi-a aparut o scurgere de culoare verzuie mai mult sub forma de cheaguri. Ce poate fi?
1 comentarii
Stimata domnisoara,
pot fi mai multe infectii transmise pe cale sexuala.Unele se pot manifesta prin "scurgeri"(leucoree)si necesita in mod obligator examen bacteriologic, si antibioterapie.
Indiferent daca e vorba de Chlamidiaza, de Trihomoniaza etc, trebuie sa va adresati medicului de familie, sa va consulte, sa va prescrie analize si daca este depasit in competenta sa va adresati medicului dermatolog din regiunea in care locuiti. Eu nu va pot recomanda decit dupa ce va trateaza medicul !!!! sa aveti o igiena corecta (spalat cu apa si sapun de doua ori pe zi, mai ales dupa contactul sexual), sa folositi prezervativ si sa va alegetio cu grija partenerii sexuali.
Cu consideratie,
profesor.dr.Anca Zbranca
pot fi mai multe infectii transmise pe cale sexuala.Unele se pot manifesta prin "scurgeri"(leucoree)si necesita in mod obligator examen bacteriologic, si antibioterapie.
Indiferent daca e vorba de Chlamidiaza, de Trihomoniaza etc, trebuie sa va adresati medicului de familie, sa va consulte, sa va prescrie analize si daca este depasit in competenta sa va adresati medicului dermatolog din regiunea in care locuiti. Eu nu va pot recomanda decit dupa ce va trateaza medicul !!!! sa aveti o igiena corecta (spalat cu apa si sapun de doua ori pe zi, mai ales dupa contactul sexual), sa folositi prezervativ si sa va alegetio cu grija partenerii sexuali.
Cu consideratie,
profesor.dr.Anca Zbranca
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5e o infectie genitala?
- 7sex neprotejat dupa o zi de la menstruatie
- 3scurgeri vaginale
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 2Secretie vaginala incolora
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 10scurgeri vaginale la fetite - 7 ani!
- 3infectie?
- 4de cativa ani buni am niste scurgeri albe laptoase mai groase..
- 2Scurgere vaginala
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 4Scurgeri vaginale abundente!!!!
- 1Scurgeri vaginale.
- 4scurgeri maronii-negre si cu niste bucati de nu stiu ce...
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 4Avort medicamentos, uter retrovers, scurgeri de o saptamana
- 0scurgere inchisa la culoare
- 3dupa primul act sexual mi-au aparut scurgeri transparente
- 1Scurgere neobisnuita
- 0Scurgeri rozalii
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: