scurgeri frecvente la sarcina cu placenta praevia!!!
buna ziua! sunt insarcinat in aproape 12 sapt iar de la a 10-a sapt am fost diagnosticata cu placenta anterioara inserata(praevia)! fac tratament zilnic cu 5 utrogestan plus 3 no-spa!am intrat dej ain panica de 2 ori si am ajuns la maternitate datorita acestor scurgeri, kre ba sunt, ba nu mai sunt!nu am gasit nicaieri sa citesc si nici de la medic nu am reusit sa inteleg daca aceste scurgeri sunt "normale" datorita placentei!medicul imi spune k orice scurgeri nu este buna, pe de alta parte knd ma examineaza imi spune k este mai bine! azi dimineazta knd m=am trezit iar am avut pe lenjeria intima o secretie, putin mai consistenta de culoarea maronie-caramizie!!!!mentionez ca nu am facut nici un efort iesit din comun, stau mult in pat iar knd ma mai ridic ma mut pe scaun!
va multumesc si sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva
va multumesc si sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva
1 comentarii
buna
in aceeasi situatie sunt si eu..sunt insarcinata in sapt 7 si am niste scurgeri maronii deschis de care nu mai scap.am fost la 2 medici pana acum si mi-au spus ca sunt predispusa la avort spontan...imi este tare frica de asa ceva cum ai scapat de asa ceva?
in aceeasi situatie sunt si eu..sunt insarcinata in sapt 7 si am niste scurgeri maronii deschis de care nu mai scap.am fost la 2 medici pana acum si mi-au spus ca sunt predispusa la avort spontan...imi este tare frica de asa ceva cum ai scapat de asa ceva?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de aproximativ 5 luni am problema asta dar nu am ajuns la un ginecolog :(!
- 3de cateva zile am obs ca am o scurgere precum gelatina
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 3o scurgere rozalie si cateva firisoare de sange, sa fie din cauza stresului?
- 2mancarimi si scurgeri vaginale
- 3am luat pastila de a doua zi si nu am avut acea scurgere
- 5Interpretare testul Babes (efectuat de 2 ori)
- 34urina cu miros neplacut
- 5insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale
- 3Aspirina in sarcina
- 5de ce nu-mi vine menstruatia?
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 3ca 125
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 4Scurgere ciudata
- 0Prezint mancarimi, scurgeri, 3 formatiuni crescute in zona vaginala.
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
- 1Scurgeri vaginale
Mai multe informații despre: Placenta praevia Scurgerile vaginale sarcina saptamana 12
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: