Scurgere de sperma la baza prezervativului?

29-11-2011
Unom12412
Nu este medic/terapeut
Unom12412
Multumesc pentru citire. Astazi, dupa sex, eu si iubita mea am observat o substanta pe prezervativ, in partea de jos(spre baza). Trebuie mentionat ca dupa ejaculare m-am retras foarte repede si prezervativul era rulat corect. Nu stiu in ce masura varful de aer pe care l-am creat se putea deplasa in timpul sexului si daca lipsa acestuia ar fi putut forta sperma in afara. Lichidul era sub forma unor picaturi albe si nu cred ca sperma s-ar aranja si ar arata astfel vreodata. Nici nu miroseau astfel, mai degraba miroseau a secretii vaginale si lubrifiantul prezervativului(e prima oara cand folosim prezervativ extra safe - deci cu mai mult lubrifiant).
Teama mea este ca sperma a iesit(din cine stie ce motiv) pe la baza prezervativului, pentru ca aveam lichidul descris mai sus si pe burta si mi s-a parut ca ar fi si pe testicule, desi era totusi cam mult. Nici nu a lasat vreo urma cum ar lasa de obicei sperma. Si nu inteleg cum, chiar daca ar fi iesit, ar fi putut sa "urce" pana la jumatatea prezervativului. Se poate insa ca lichidul eliminat inainte de ejaculare sa aiba un astfel de traseu? Si pentru alte dati, ar fi bine sa iau prezervative mai stranse?
Am dat cred toate detaliile, va rog cereti-mi lamuriri daca este nevoie. Prietenii pe care i-am intrebat au spus ca au avut si ei astfel de experiente si ca lichidul este de la ea. Dar suntem destul de speriati si am vrea sa stim o parere cat mai avizata. Am prefera sa nu ia pastila pentru ca am inteles ca efectele sunt neplacute.
Multumesc mult pentru ajutor!
2 comentarii
0
29-11-2011, ora 22:05
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Din ceea ce ai descris tu pare sa fie secretie vaginala si nu sunt motive sa te ingrijorezi.
0
15-12-2012, ora 16:01
uppercut
Nu este medic/terapeut
uppercut
Domnule Dr. Costin am avut si eu exact aceeasi problema...si s-ar putea sa fi fost sperma nu lichid vaginal..daca era sperma pe la baza prezervativului si pe testicule si am continuat actul sexual exista riscul ca sperma sa fi ajuns si in vaginul fetei?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dieta poate afecta calitatea spermei
  • Legătura dintre utilizarea telefonului mobil și calitatea spermei la bărbații tineri
  • Calitatea spermei la bărbații supraponderali sau obezi (meta-analiză)
  • Oamenii de știință descoperă că expunerea la microplastice este asociată cu o calitate mai scăzută a spermei
  •