in urma unei spermoculturi se poate evidentia prezenta unui gonococ?
nu reusesc..in urma unei cautari cat se poate de serioase pe internet..sa aflu daca in urma unei SPERMOCULTURI se poate evidentia foarte clar si fara dubiu, prezenta: gonococ (in special), chlamydia, mycoplasma, ureoplasma.
As dori sa aflu parerea celor avizati...deoarece nu reusesc sa aflu ce anume am contactat in urma unui contact sexual neprotejat.secretia uretrala fiind foarte putina (destul de incolora... dificil de recoltat... cel putin nu pe lama) iar sperma este foarte galbena si plina de bucati de gelatina intarita (ca niste "icre" dar mai mari...ce nu se dizolva/lichefiaza).
Va multumesc!
As dori sa aflu parerea celor avizati...deoarece nu reusesc sa aflu ce anume am contactat in urma unui contact sexual neprotejat.secretia uretrala fiind foarte putina (destul de incolora... dificil de recoltat... cel putin nu pe lama) iar sperma este foarte galbena si plina de bucati de gelatina intarita (ca niste "icre" dar mai mari...ce nu se dizolva/lichefiaza).
Va multumesc!
3 comentarii
la mine sperma este la fel cum descrii tu anume cand se intimpla sa ejaculez in somn
Se poate evidentia, cel putin asa a sugerat ginecologul cind ne-am facut niste teste cu sotul. se zice ca sunt chiar mai eficiente ca analizele de singe. dar e bine sa dai si de singe si spermocultura.
sanatate
Aliona
sanatate
Aliona
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Interpretare examen spermocultura si spermograma
- 10Scurgeri din penis in timp ce am scaun
- 4durere de testicul, sperma cu cheaguri
- 1Canditate mica de sperma
- 1interpretare spermograma
- 2Scurgere de sperma la baza prezervativului?
- 9scurgeri de spermă în timpul somnului
- 2interpretare spermograma
- 1ce spuneti despre aceasta spermograma?
- 1Alergie la contactul spermei cu pielea.
- 1Rezultat spermograma; rog interpretare!!!
- 0Spermograma Urgent
- 1Diagnostic Oligoastenoteratozoospermie
- 1Sperma galbuie!
- 1Mai pot ajunge la inseminare artificiala? Interpretare spermograma
- 5Eliminare tarzie
- 1Spermograma
- 2Urgent va rog
Mai multe informații despre: Infectiile gonococice spermograma sperma
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: