Dureri ale testicolului stang
Am 21 de ani si de 3 zile am aceasta durere in testicolul stang, acum s-a mai diminuat. Am mai avut aceasta durere si inainte dar aparea si dupa ce ma odihneam putin, teecea si totul era ok. Acum se pare ca nu trece asa de rapid.
Tin sa mentionez ca atunci cand ejaculam, ejaculam mici formatiuni gelatinoase galbene, zic gelatina pentru ca o puteam lua intre degete si daca o apasam se transforma in..pai nimic, nu stiu cum sa explic dar stiu ca era gelatina. Aceasta nu iesea mereu, numai in anumite momente si zile cu o mica durere inainte. Ejaculam normal, aparea aceasta durere si cu o mica intarziere iesea aceasta gelatina. Cert este ca atunci nu aveam aceasta durere in testicol.
Mai devreme am facut pipi si am simtit ca mai am ceva de dat afara asa ca l-am lasat sa curga, era o mica bula din aceasta "gelatina".
Un medic (nu era urolog) m-a vazut astazi, m-a pipait si a zis ca nu am nimic.
Am sa cer o trimitere la un doctor urolog, dar mai intai vreau sa stiu ce ar putea fi, e ceva grav, e ceva normal? Durerea nu mai e puternica deloc, aproape ca pare ca se duce cu fiecare zi, dar este ciudat. Nu sangerez nici la urinare nici la ejaculare, testicolele sunt in pozitie normala, stari de greata am seara, dar foarte foarte mici si nu cred ca e de la asta. Daca ma poate ajuta cineva cu un raspun va sunt recunoscator!
Tin sa mentionez ca atunci cand ejaculam, ejaculam mici formatiuni gelatinoase galbene, zic gelatina pentru ca o puteam lua intre degete si daca o apasam se transforma in..pai nimic, nu stiu cum sa explic dar stiu ca era gelatina. Aceasta nu iesea mereu, numai in anumite momente si zile cu o mica durere inainte. Ejaculam normal, aparea aceasta durere si cu o mica intarziere iesea aceasta gelatina. Cert este ca atunci nu aveam aceasta durere in testicol.
Mai devreme am facut pipi si am simtit ca mai am ceva de dat afara asa ca l-am lasat sa curga, era o mica bula din aceasta "gelatina".
Un medic (nu era urolog) m-a vazut astazi, m-a pipait si a zis ca nu am nimic.
Am sa cer o trimitere la un doctor urolog, dar mai intai vreau sa stiu ce ar putea fi, e ceva grav, e ceva normal? Durerea nu mai e puternica deloc, aproape ca pare ca se duce cu fiecare zi, dar este ciudat. Nu sangerez nici la urinare nici la ejaculare, testicolele sunt in pozitie normala, stari de greata am seara, dar foarte foarte mici si nu cred ca e de la asta. Daca ma poate ajuta cineva cu un raspun va sunt recunoscator!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de cateva zile ma doar un testicul
- 2lipsa smegma si durere difuza testicol
- 2pot sa faci copii cu o cantitate mica de sperma?
- 0Culoare roscata a spermei si noduli intr-un testicul
- 1sperma uscata
- 0Sange in sperma
- 2Aspect sperma.
- 1calculi rinichi, vezica + durere testicul drept.Rog ajutor si niste sfaturi
- 2nuanta de roz a lichidului spermatic
- 0durere la urinare, durere anus, durere testicol drept
- 2scurgeri sperma
- 5Dureri inghinale si testicol drept dupa fotbal
- 0Mi se coaguleaza sperma
- 1durere la testicule
- 0Durere testicul + analize