Dureri ale testicolului stang

30-07-2016
anothertwo
Nu este medic/terapeut
anothertwo
Am 21 de ani si de 3 zile am aceasta durere in testicolul stang, acum s-a mai diminuat. Am mai avut aceasta durere si inainte dar aparea si dupa ce ma odihneam putin, teecea si totul era ok. Acum se pare ca nu trece asa de rapid.
Tin sa mentionez ca atunci cand ejaculam, ejaculam mici formatiuni gelatinoase galbene, zic gelatina pentru ca o puteam lua intre degete si daca o apasam se transforma in..pai nimic, nu stiu cum sa explic dar stiu ca era gelatina. Aceasta nu iesea mereu, numai in anumite momente si zile cu o mica durere inainte. Ejaculam normal, aparea aceasta durere si cu o mica intarziere iesea aceasta gelatina. Cert este ca atunci nu aveam aceasta durere in testicol.
Mai devreme am facut pipi si am simtit ca mai am ceva de dat afara asa ca l-am lasat sa curga, era o mica bula din aceasta "gelatina".
Un medic (nu era urolog) m-a vazut astazi, m-a pipait si a zis ca nu am nimic.
Am sa cer o trimitere la un doctor urolog, dar mai intai vreau sa stiu ce ar putea fi, e ceva grav, e ceva normal? Durerea nu mai e puternica deloc, aproape ca pare ca se duce cu fiecare zi, dar este ciudat. Nu sangerez nici la urinare nici la ejaculare, testicolele sunt in pozitie normala, stari de greata am seara, dar foarte foarte mici si nu cred ca e de la asta. Daca ma poate ajuta cineva cu un raspun va sunt recunoscator!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dieta poate afecta calitatea spermei
  • Legătura dintre utilizarea telefonului mobil și calitatea spermei la bărbații tineri
  • Calitatea spermei la bărbații supraponderali sau obezi (meta-analiză)
  • Oamenii de știință descoperă că expunerea la microplastice este asociată cu o calitate mai scăzută a spermei
  •