Scurgere ciudata cu"pielite" maronii la 14 zile de la menstruatie
Buna ziua ! Ma confrunt cu o problema si v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns. De aproximativ jumatate de an incerc sa raman insarcinata dar se pare ca bb se lasa asteptat...Am fost la doctor acum doua luni si mi s-a spus ca totul este ok din pct de vedere medical (am un chist pe ovarul stang dar mi s-a zis ca nu prezinta nici o problema, cel putin pentru moment), insa si luna trecuta si luna aceasta la aproximativ 13-14 zile de la menstruatie mi-au aparut niste, mult spus, scurgeri...mai degraba cand merg la toaleta pe hartia igienica apar niste "pielite" maronii inchis dar fara sangerare sau fara alte probleme... si cu cateva zile inainte de menstruatie imi apar niste usturimi la urinare, chiar daca imi respect igiena intima la fel ca in fiecare zi pur si simplu apar din senin si dupa o zi imi trec.ce credeti ca ar putea fi? (mai mentionez faptul ca am ciclu neregulat intre 28 si 33 zile, cel mai adesea 30 zile, am luat 3 ani anticonceptionale dar de 4 ani am renuntat la ele si acum 8 ani am facut, din nefericire, un avort).
Va multumesc mult !
Va multumesc mult !
1 comentarii
Buna seara, din pacate cu aceleasi probleme ma confrunt si eu... vrem un bebe dar se lasa asteptat si de ceva vreme am niste scurgeri maronii, parca ar fi niste pielite sau cheaguri. Puteti sa-mi spuneti va rog daca ati aflat ce sunt aceste scurgeri eventual daca ati urmat vreun tratament eficient ca am inceput sa fiu foarte nelinistita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10scurgerile vaginale
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 4marvelon 21 si scurgerea maronie.. ce poate fi?
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 2scurgeri maronii, sangerari
- 3din ce cauza poate fi astfel de menstruatie?
- 6scurgeri maronii dupa antrenament
- 1insarcinata?
- 6secretie maronie - poate fii vorba de infectie?
- 0scurgere maronie de aprox 4 luni
- 1Ajutor! sangerari maronii mai devreme cu o saptamana decat trebuia sa-mi vina ciclul
- 2Scurgeri maronii de la anticonceptionale?
- 0Lipsa menstruatiei /scurgeri maronii/test de sarcina negativ
- 0Scurgeri maronii
- 1Ajutati-ma - scurgeri maronii, folosesc anticoncepționale Karissa
- 0Joc erotic in timpul ovulației dar fără penetrare, șanse de sarcina ??
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: