scurgeri maronii in locul ciclului menstrual
De aproape 3 saptamani ma confrunt cu o problema am scurgeri maronii la inceput am crezut ca imi vine ciclul menstrual insa de 3 saptamani il tot astept si nimic scurgerile maronii sunt tot prezente. Insarcinata nu am cum sa fiu pentru ca nu am avut contact sexual de aproape 3 luni si a fost protejat. Uneori scurgerile sunt insotite de dureri abdominale. Intrebarea mea ar fi ca din ce cauza am acele scurgeri si de atata timp? Programare la un medic am dar numai peste 2 saptamani fiind in strainatate. Va rog sa ma ajutati sa inteleg ce se intampla cu corpul meu pana ajung la medic.
8 comentarii
E important să spuneţi ce vârstă aveţi. Şi de asemenea alte simptome în afară de acele dureri, cum ar fi mirosuri neplăcute, mâncărimi, sunt sau nu pemanente acele scurgeri, au avut în timp şi altă culoare, ciclul dvs. era unul regulat sau nu, după contactul sexual avut aţi mai avut menstruaţie... Sunt necesare mai multe informaţii pentru a încerca un răspuns cât de cât satisfăcător, dar care, cu siguranţă nu înlocuieşte vizita la un ginecolog.
Am 22 de ani. Scurgerile nu au un miros specific nu sunt insotite de dureri. La inceput erau 1-2 ori pe zi cu o cantitate mica insa acum incep sa fie mai abundente cantitativ. Ciclul nu este unul regulat intre 28 si 35 de zile. Ultimul cuclu fiind pe data de 08-06-2016 iar scurgerile au inceput in data de 10-07-2016. Uneori sunt cu mici cheaguri de sange
Nu cred că ai motive majore de îngrijorare... E posibil să ai vreun chist ovarian, care nu e atât de urgent să nu poată aştepta vizita programată la ginecolog... Pâna atunci ai putea vizita un medic osteopat care ar putea "regla" câte ceva în corpul tău. E posibil să fie doar o problemă funcţională şi atunci osteopatia poate să te ajute.
Va multumesc pentru raspuns sunt putin mai linistita pentru ca am citit fel si fel de lucruri despre aceste scurgeri maronii. Care mau facut sa ma gandesc la o multime de lucruri.
Buna, am 18 ani și am o problema,
De o săptămână mă tot gândesc ce ar putea fi dar nu găsesc răspuns,
Luna trecută am avut pe 2, dar Luna asta pe 1, am avut doar o scurgere maronie și atât.
Mă gândesc că aș fi putut fi însărcinată dar nu știu..mă poate ajuta cineva un un răspuns..
Aștept mulțumesc.
De o săptămână mă tot gândesc ce ar putea fi dar nu găsesc răspuns,
Luna trecută am avut pe 2, dar Luna asta pe 1, am avut doar o scurgere maronie și atât.
Mă gândesc că aș fi putut fi însărcinată dar nu știu..mă poate ajuta cineva un un răspuns..
Aștept mulțumesc.
Simona Geo! Ai aflat ce era? Ma intereseaza si pe mine, daca îmi poti spune!
Buna! Ultima menstruație am avut-o pe 8 Octombrie..cel putin asa cred, ca a fost menstruație si nu sângerarea de implementare... A durat doar vreo 3 zile si au fost si câteva chiaguri.. Luna asta nu mi- a venit inca..Dar azi pe 22 am avut o mica scurgere maro si atat.. Am crezut ca urmează sa-mi vina, dar inca nimic... Se poate sa fiu însărcinată? Am facut teste de sarcina, toate au iesit negative... Mai am grețuri câteodată... Sensibilitate la mirosuri, uneori dureri de spate... Nu stiu ce sa mai cred...
Buna ! Am 18 ani si de cateva zile am observat ca am scurgeri maro.. credeam ca e inainte de ciclul menstrual.. nu am avut un contact sexual pana acum si imi intarzie mai mereu ciclul menstrual. Sa mentionez ca am secreția are un miros ciudat, mâncărimi si uneori dureri vaginale..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgeri abundente
- 2scurgere maronie
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 1Scurgere ciudata cu"pielite" maronii la 14 zile de la menstruatie
- 4secretie de culoare maro, de cateva zile
- 7mai sunt virgina?
- 6Cerazette si scurgeri maronii-rosiatice
- 0scurgere maronie 3 zile...
- 0Scurgeri maronii
- 4SCURGERE maronie dupa menstruatie!
- 7Lipsa menstrautie, scurgere maronie
- 2Secretii vaginale maronii
- 5Secreție maronie subțire cu 3 zile înaintea venirii cm
- 3Scurgeri vaginale maronii
- 0Anticonceptionale
- 1Buna seara, am si eu o problema - scurgeri maronii in jur de 4 zile si apoi sangerarea propriu-zisa
- 0Scurgere / sângerare maronie
- 0Metroragie?
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: