Scurgere maro

Buna ziua, va rog frumos daca puteți să mă ajutați cu o problema, de la ultimul contact sexual am o scurgere vaginala, adică pete maro închis, alteori maro deschis, miroase doar a sânge. Maine am o săptămână de când durează, uneori este chiar cremoasa. În rest nu am dureri sau vreo senzație de disconfort. Viața sexuală mi-am începuto recent si nu i-au anticonceptionale, am 21 de ani. Săptămâna viitoare ar trebui să îmi vina menstruația, de obicei mă dor sânii cu o săptămână înainte, Dar acum nici nu dor nici nu sunt umflați. Si am uitat sa spun ca noaptea nu am acea scurgere decât ziua. Mi-e rușine să merg la ginecolog. însărcinată nu cred că sunt deoarece știam că acea sângerare de nidare vine după 6 zile e la ovulație, iar mie cu o săptămână înainte de acea sângerare mi-a început perioada de ovulație, Mă gândesc să nu fie din cauza fortarii din timpul actului sexual. menstruație este neregulată si cu dureri foarte mari, stări de leșin etc.Sper sa ma puteti ajuta cu un răspuns. Mulțumesc mult!
2 comentarii

Buna ziua,
in cazul menstruatiei neregulate si ovulatia poate fi neregulata, ati facut testele de ovulatie si stiti perioada ovulatorie?
Echipa Medicala Marie Stopes
in cazul menstruatiei neregulate si ovulatia poate fi neregulata, ati facut testele de ovulatie si stiti perioada ovulatorie?
Echipa Medicala Marie Stopes

Nu am făcut teste, doar mi-am dat seama după mucusul cervical

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scurgerile vaginale, normale?
- 3oare pot ramane insarcinata? mi-e frica sa fac testul!
- 2durere abdominala si scurgere maronie
- 15secretie urat mirositoare
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 5infectii vaginale?!
- 4am scurgeri maroni de mai bine de 3 saptamani si ciclul nu imi vine!!!
- 3Scurgeri maronii, uneori cu cheaguri
- 0Dupa menstruatie
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 0Secretie maronie, nu e ciclu..
- 2Scurgeri maronii peste anticoncepționale
- 1Ajutor! sangerari maronii mai devreme cu o saptamana decat trebuia sa-mi vina ciclul
- 0Scurgere maronie timp de doua saptamani iar apoi menstroatie
- 1Ajutor! Scurgeri maronii...
- 2Scurgeri maronii de la anticonceptionale?
- 0Secretie maronie inainte de menstruatie
- 0Sângerarea maronie
- 1Buna seara, am si eu o problema - scurgeri maronii in jur de 4 zile si apoi sangerarea propriu-zisa
- 4Secreție vaginală maronie-lăptoasă
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: