Scurgere maro
Buna ziua, va rog frumos daca puteți să mă ajutați cu o problema, de la ultimul contact sexual am o scurgere vaginala, adică pete maro închis, alteori maro deschis, miroase doar a sânge. Maine am o săptămână de când durează, uneori este chiar cremoasa. În rest nu am dureri sau vreo senzație de disconfort. Viața sexuală mi-am începuto recent si nu i-au anticonceptionale, am 21 de ani. Săptămâna viitoare ar trebui să îmi vina menstruația, de obicei mă dor sânii cu o săptămână înainte, Dar acum nici nu dor nici nu sunt umflați. Si am uitat sa spun ca noaptea nu am acea scurgere decât ziua. Mi-e rușine să merg la ginecolog. însărcinată nu cred că sunt deoarece știam că acea sângerare de nidare vine după 6 zile e la ovulație, iar mie cu o săptămână înainte de acea sângerare mi-a început perioada de ovulație, Mă gândesc să nu fie din cauza fortarii din timpul actului sexual. menstruație este neregulată si cu dureri foarte mari, stări de leșin etc.Sper sa ma puteti ajuta cu un răspuns. Mulțumesc mult!
2 comentarii
Buna ziua,
in cazul menstruatiei neregulate si ovulatia poate fi neregulata, ati facut testele de ovulatie si stiti perioada ovulatorie?
Echipa Medicala Marie Stopes
in cazul menstruatiei neregulate si ovulatia poate fi neregulata, ati facut testele de ovulatie si stiti perioada ovulatorie?
Echipa Medicala Marie Stopes
Nu am făcut teste, doar mi-am dat seama după mucusul cervical
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am o scurgere maronie
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 12Intarziere sau sarcina?
- 2secretie maronie!
- 2am scurgeri mici maronii, dureri de spate si de ovare
- 0Scurgeri maronii
- 2Scurgere maronie in locul menstruatiei! Va rog raspunde-ti!
- 5Scurgeri maroni!
- 0Scurgeri maronii
- 1Scurgere maronie
- 1Ciclu prelungit-scurgeri maronii
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 0Anticonceptionale
- 1Sângerări maronii la prima menstruație după chiuretaj
- 0Ajutați-ma, va rog! scurgere brânzoasă alb-maronie
- 0Anticonceptionale - scurgeri ușor lipicioase de culoare maro închis spre negru
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: