Candida de 3 ori in 3 luni. Stiti vreun tratament minune, pentru ca eu mi-am pierdut speranta..

27-02-2022
Madaa21
Nu este medic/terapeut
Madaa21
Va rog sa ma ajutati...Am avut candida de 3 ori in 3 luni. Mi-a aparut in decembrie pentru prima datasi de atunci nu mai scap... deja sunt disperata, am luat toate ovulele prescrise de medicul ginecolog: Macmiror ovule, Macmiror crema, Cervugid ovule, Zifex ovule, Ciprinol pastile, spalaturi cu irigator. Nu stiu ce sa mai fac, mi-a aparut din nou saptamana asta, sunt mereu trista, nu pot sa ma mai bucur de nimic. Am un discomfort continuu, secretie, mancarime, usturimela urinare, durere la contact sexual. Stiti vreun tratament minune, pentru ca eu mi-am pierdut speranta..(am 20 de ani).
4 comentarii
0
27-02-2022, ora 18:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate v-ati reinfectat. In timpul tratamentelor nu este indicat contactul sexual iar patenerul trebuia sa faca tratament si el, concomitent.
0
27-02-2022, ora 18:48
Madaa21
Nu este medic/terapeut
Madaa21
Prietenul meu a facut tratament de fiecare data cu mine, iar contact sexual am avut la finalul tratamentelor. Ma pot reinfecta din cauza lenjeriei intime?
0
27-02-2022, ora 19:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Trebuie sa fierbeti la 90 de grade, la masina de spalat, si lenjeria intima.
2. Poate fi o candida rezistenta la tratament.
3. Utilizati o serie de Ovule Propolicium (3 luni). O sa va treaca dar pentru prietenul dv. s-ar putea sa nu existe tratament si sa va reinfecteze de fiecare data. Cu tratamentul acesta eu va garantez dv. ca va va trece dar pentru prietenul dv. nu cunosc tratament minune. Doar pentru dv.
0
18-08-2022, ora 18:58
Adriana,h
Nu este medic/terapeut
Adriana,h
Incercati cu Tinctura de propolis.Nici eu nu mai știam ce să mă fac și ce să mai încerc.Folositi dimineața, la amiazi și seara 30 picuri de propolis in linguriță fara sa adaudati altceva dar stomacul sa va fie cam gol adică nu după ce mâncați, 4 saptamani. Dimineata pe un absorbant zilnic foarte subțire puneți.va 6, 7 picuri de propolis și îl așezați pe chilot in așa fel încât să fie pus exact la gaura vaginului și îl lăsați până la amiazi, o să simțiți că va arde ușor dar nu e problema și faceți lucrul asta până vedeți că dispar mâncărimile.Eu așa am scăpat de Candida.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Un tratament mai eficient pentru candidoza vaginală
  •