Candida

Bună ziua! De 3 zile ma confrunt cu mâncărime, scurgere vaginala de consistenta ciudata, și disconfort în zona intima. Am fost la doctor și mi a spus ca e posibil sa fie candidoza asa ca am primit tratament. Lomexin capsula vaginala și flacovin capsule doza unica fiecare. Aseară am luat... și oarecum se vad rezultatele nu mai e atât de tare mâncărimea și scurgerea nu mai e atât de consistenta însă tot exista. Doctorul a spus ca as mai putea repeta acest tratament la 2 zile... eu întreb dacă as putea sa îl reiau astăzi și cam în cat timp se vad rezultatele. Mulțumesc
5 comentarii

Lomexin nu se ia zilnic. Cititi prospect. Sotul tre sa faca tratament si el altfel o luati iar.

A luat și prietenul meu tratament insa când am administrat lomexin aseara nu s a topit toată pilula și am stat cu ea doar 3 ore. Ma gândeam ca poate nu și a făcut efectul în totalitate. Medicul mi a recomandat sa mai repet acest tratament după 2 zile și am citit prospectul și scrie ca Doza zilnică recomandată este de 200 mg nitrat de fenticonazol (o capsulă vaginală moale Lomexin 200 mg), administrată seara, înainte de culcare, timp de 3 zile.

Si eu stiam la fel. La 3 zile. Dupa ce va puneti ovulul nu va mai miscati din pat ca aluneca si iese.
Luati probiotice si tineti cateva zile dieta candida.
Daca mai faceti vreodata candida cereti ovule care se pun zilnic. Macmiror, Cervugid.
Sunt mai eficiente.
Luati probiotice si tineti cateva zile dieta candida.
Daca mai faceti vreodata candida cereti ovule care se pun zilnic. Macmiror, Cervugid.
Sunt mai eficiente.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30candida de la ce se face?
- 2am candida, dupa cat timp pot sa raman insarcinata?
- 5raceli frecvente la burta
- 7Candidoza genitala - tratament
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 2am candida?
- 2candida? ce alt tratament va rog
- 3prietena mea are candida si urmeaza un tratament cu ovule, cand putem face sex?
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 6secretie vaginala grunjoasa.. care sunt cauzele?
- 1candidoza baiat
- 1Tratament pentru posibile simptome de candidoza?
- 4Gardnerella Vaginalis
- 3Candidoza sistemica?
- 1cateva zile mi-a aparut candidoza vaginala
- 5Candida
- 0ajutor!! candidoza revine tot mai des
- 1Diagnostic Candida
- 6Candida dupa ciclu
- 4Candida de 3 ori in 3 luni. Stiti vreun tratament minune, pentru ca eu mi-am pierdut speranta..
Mai multe informații despre: Candidoza genitala candidoza vaginala dieta anti-candida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: