probleme jos
Bună! Am 18 ani și am si eu o problema pana acum o săptămână făcea sex aproape în fiecare zi ( neprotejat deoarece este iubitul meu de 2 ani și este primul ) dar am avut mosafiri și nu am mai avut relație pana azi... După penetrare ma ustura foarte tare înauntru dar dac urinez nu am mari usturimi. Mentionez ca de vreo 2-3 zile am și mâncărimi înăuntru dar și în exterior. Va rog ajutați. Ma. Nu știu ce sa fac
1 comentarii
Faptul ca este iubitul tau de 2 ani nu constituie o justificare pentru a nu folosi prezervativul in conditiile in care ai doar 18 ani (daca ii ai!).
Nu ai spus cat de repede au aparut problemele dupa primul contact avut dupa acea pauza de o saptamana. Au fost prezente de la primul contact sau aparut dupa?
Ideea e ca dupa simptome esti suspecta de BTS, trebuie sa te vada un ginecolog (nu e o problama, doar ai 18 ani!).
Aceasta saptamana de pauza, reprezinta un record in cei doi ani de relatie? De cate zile era recordul anterior de abstinenta? Ce inseamna "aproape in fiecare zi"? E important, la mijloc poate sa fie un sindrom de dependenta, cel putin la unul dintre voi!
Nu ai spus cat de repede au aparut problemele dupa primul contact avut dupa acea pauza de o saptamana. Au fost prezente de la primul contact sau aparut dupa?
Ideea e ca dupa simptome esti suspecta de BTS, trebuie sa te vada un ginecolog (nu e o problama, doar ai 18 ani!).
Aceasta saptamana de pauza, reprezinta un record in cei doi ani de relatie? De cate zile era recordul anterior de abstinenta? Ce inseamna "aproape in fiecare zi"? E important, la mijloc poate sa fie un sindrom de dependenta, cel putin la unul dintre voi!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 3 zile mi-au aparut niste pete de culoare ros-galbuie cu puroi pe penis
- 2secretii, usturimi
- 3infectie vaginala
- 3am usturimi in zona vulvelor, mictiuni dureroase si dese
- 8Mi s-a umflat labiile interioare, am mancarimi si ma ustura!
- 3amandoi avem probleme in zona genitala...
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 8incertitudine mare
- 6Interpretare secretie vaginala. Mi s-a spus ca nu am nimic
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 3Mincarimi labiile mici, ajutor
- 7Mici leziuni in zona genitala
- 6O posibila candidoza?
- 1Mancarime vagin
- 2Mancarimi în jurul vaginului
- 6Secretie albicioasă si usturime la mine iar lui i se cojeşte capul
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 0Roseata penis, mancarimi si dureri in timpl actului sexual
- 2A mai folosit cineva ovule Veregen?
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala