scoarta a penisului

buna ziua!acum vreo 2 zile am avut o mancarime a penisului dupa care mi s-a facut un fel de scoarta pe pielea care acopera capul penisului...ca si cum mi s-ar duce pielea.inca mai am mancarimi.ce boala este asta?si ce tre sa fac ca sa scap de ea?multumesc anticipat!
4 comentarii

Este o secretie mai abundenta a glandelor din regiune datorate unei iritatii sau unei candidoze. Spala-te cateva zile cu o slutie de bicarbonat de sodiu (alimentar), o ligurita cu varf la o cana de apa calduta. Te speli de 2 ori pe zi, dimineata si seara si te stergi cu un prosop curat. Daca nu cedeaza in 3-4 zile, mergi la un medic dermatolog!

Multumesc pt raspuns!am incercat si nu mai am mancarimi da ma spal si cu ceai de musetel.este bine?se pare ca si prietena mea a luat boala are aceleasi pielite pe labiile superioare si se manifesta la fel.este bine sa urmeze si ea acelasi tratament?putem sa avem contact sexual fara consecinte?Multumesc din nou!

Nu este bine sa te speli cu ceai de musetel deoarece vei face din nou candidoza!
Prietena ta cred ca face exces de igiena locala! Se spala si ea cu musetel?
Ar fi bine sa nu aveti contact sexual pana nu isi rezolva si prietena ta problema!
Prietena ta cred ca face exces de igiena locala! Se spala si ea cu musetel?
Ar fi bine sa nu aveti contact sexual pana nu isi rezolva si prietena ta problema!

da.am obserat ca după museţel boala reaparee, de asta am renuntat si acum folosind doar ce mi-ati recomandat este mai bine.multumeessc frumos.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 3erectia slaba, masturbare frecventa
- 6Sunt nemultumit - marimea penisului
- 8despre penis
- 35ciuperca si neg pe penis. bicarbonat de sodiu
- 12rani pe penis... ?!
- 40Nu - se rupe ata - HELP!
- 4cum pun prezervativul daca ma "jeneaza" capul penisului?
- 7penis inclinat in partea stanga
- 3Penis foarte tare
- 16Problema marime penis
- 3un fel de alunite pe penis
- 3secreti ale penisului
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 12rana deschisa pe penis
- 1Penis vanat bubite mici albe
- 0crapaturi pe capul penisului
- 10Problema Penis
- 2Papule peniene pe cap
- 4Probleme penis?