rani pe penis... ?!
buna, am si eo o problema...pe care sper sa o rezolv makar pe jumatete aici (sa stiu ce se intampla defapt si ce sa fac), problema sta in felu urmator: de 2 zile am niste rani, cred, la penis...pe piela interioara...in zona capului, cand urinez si atige urina acolo ustura, de asemenea knd trag pielea este f stramta..si ustura, pielea arata putin inflamata, rosie..si ushor umflata. vreau sa stiu ce am, cauza...si ce ar trebui sa fac. multumesc !
12 comentarii
Ai o boala cu transmitere sexuala.Trebuie sa mergi cu o trimitere la dermatolog.Poarta lenjerie intima numai din bumbac, nu prea stramta si obisnuieste-te cu o igiena genitala zilnica.Numai bine!
doamne nu-mi spune-ti asa ceva..va rog :-s nu am avut relaxii sexuale.. poate aparea si din cauza masturbarii acest lucru ? sa fie doar o rana d la masturbare fara lubrifiant sau..eo stiu..pe uscat sa zic asa ?! o simpla inflamatie.. ?! (am uitat sa spun..acele "rani" sunt defapt micutze crapaturi p pielea superioara in zona "stramta"..)
Nu am stiut ca nu ai relatii sexuale.Totusi raman la parerea ca ai o infectie genitala de natura microbiana sau candidozica care trebuie vazuta de un dermatolog.Nu toate infectiile genitale se transmit prin contact sexual. Sunt multi microbi sau ciuperci care sunt potential patogene si constituie o prezenta permanenta in sfera genitala.In anumite conditii - nerespectarea igienei, lenjerie sintetica si stramta, tratamente cu antibiotice, o toaleta genitala inadecvata, cu sapunuri dure, stergerea dinspre anus in fata, anumiti detergenti utilizati la spalarea lenjeriei intime, spalarea chilotului impreuna cu a altor persoane ce au deja o infectie genitala, sau chiar "tehnica " practicata de tine pentru a te masturba - acesti microbi se dezvolta si se imnultesc peste masura cauzand probleme de genul celor de care te plangi tu.Mergi cu curaj la medicul tau de familie si solicita o trimitere la dermatologie.Numai bine!
a aparut smegma pe penis ieri, astazi acele crapaturi au disparut :D si "stransoarea" aceea este aproape nesimtita...:D se pare ca se vindeca. insa am o alta ingrijorare... :P este cumva posibil k aceasta infectie genitala cum ati spus dvs. (dak chiar este..) poate sa-mi afecteze cumva potenta ?:|
Netratata, acum, poate ca nu.Dar in timp sigur ca iti va afecta potenta.Si daca acum esti delasator si neglijent cu sanatatea ta si refuzi sa mergi la doctor fii sigur ca si cu alte ocazii cand vei avea probleme nu te vei duce la nimeni sa te ajute sa te tratezi.Doctorii vad zilnic zeci de cazuri asemanatoare cu ceea ce ai descris tu, nu ai de ce sa ai retineri cand e vorba de sanatatea ta.
am inteles, voi merge la doctor... o ultima intrebare, pot avea relatii sexuale in per. aceasta ?:)
Cat timp te tratezi, cu prezervativ.Ar fi si indicat sa ai relatii sexuale cu o partenera decat sa te masturbezi.Numai bine!
Am si eu aceeasi problema. A aparut de cand fac tratament cu augumentin pentru o prostatita acuta. Mi-a dat si Nistadina la antibiotic sa nu fac ciuperca.
Sa intrerup tratamentul ?
Sa intrerup tratamentul ?
buna ziua, am si eu o intrebare, iubitului meu ia aparut ca un fel de rana, rana este rosie cu mici crapaturi ca sa zica asa, rana este situata sub "cap".are senzatii de usturime.acum nu stiu din ce cauza a aparut rana...noi am avut contact sexual in timpul menstruatiei iar rana a aparut la 1 zi dupa contacul sexual (din ce spune el).eu boala cu transmitere sexuala nu am, mi-am facut analizele am avut doar anexita pe care am tratat-o.m-ati putea ajuta cu un raspuns? va multumesc anticipat
buna ziua..de ceva timp am o rana pe penis..as vrea sa stiu ce alifii pot folosii..sau un tratament..dar fara sa ajung la medic..multumesc mult
buna mie imi este tare stramta pielea pe cap oare de ce? ca nam mai avut problema asta
buna ziua. am si eu o problema..prietenul meu se plange ca il doare capul penisului in tipul actului defapt e mai mult o usturime...ideea e ca i sa rupt putin pielea in partea de dedesubt al penisului iar la sfarsit are sangerari..nu mult..cateva piccaturi..ma puteti ajuta va rog? multumesc anticipat :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 4Penis rosu..:(
- 9ii un fel de -branza- pe penis
- 5bubite pe penis, nu dor, nu se sparg, nu ma mananca
- 4nu stiu ce mi-a aparut pe penis
- 35Bubite rosii in jurul penisului + poze (cenzurate)
- 15bubite rosii pe penis
- 5depigmentare a pielii din jurul penisului
- 6o am mare sau mica ?
- 8iritatii pe penis
- 5cum se masoara penisul?
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 7Durere penis, rog lamuriri!
- 4Probleme la penis
- 2Iritatie piele penis
- 1Penis si testicule subdezvoltate ! Sunt disperat !
- 3am o iritatie pe glandul penisului (doua pete rosii)
- 1iritație penis
- 2Papule peniene pe cap
Mai multe informații despre: Penisul penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: