Schizofrenic caut medic bun
Cine imi poate indica un medic bun.? Ati incercat tratamentul cu Invega, a data rezultate la cineva? De unde l-ati. Procurat? Are efecte secundare?. Va rog sa-mi raspundeti dacastiti,
3 comentarii
E un neuroleptic aparut recent daca nu ma insel, nu cred ca a ajuns pe piata noastra, insa nu sunt sigur, iar referitor la efectele secundare nu cred ca lipsesc.Toate neurolepticele au cam aceleasi efecte secundare, care se manifesta mai tare sau mai putin in functie de fiecare organism in parte.Nu e o regula.La ora actuala singurul neuroleptic care are cele mai putine efecte secundare ar fi abilify insa daca problema pt care se ia este insotita si de insomnie atunci nu e indicat.
Multumesc pentru raspuns. Prietena mea care este bolnava a incercat si cu abilify dar fara rezultate. Ultima recomandare a medicului este acest Invega despre care nu prea gasesc opinii din partea pacientilor. As vrea sa mai consulte si un alt medic cu experienta in astfel de boli.
@ liana1961
Degeaba gasiti opinii din partea pacientilor. Oricum nu cred ca o sa gasiti ca e ceva nou.
Fiecare pacient reactioneaza diferit la fiecare medicament. Unul poate sa aiba efecte secundare, altul nu sau sa aiba alte efecte secundare.
I-a crescut doza de Abilify si tot nu are rezultate ? Are halucinatii ? Din ce cauze vrea sa renunte la Abilify prietena dv. ?
Va rog sa ii comunicati ca Abilify era cel mai potrivit antipsihotic pentru ca nu ingrasa. Celelalte ingrasa teribil. Nu exista foarte multe antipsihotice pe care le poate incerca. De obicei se da Zyprexa la schizo. Dar ingrasa.
Degeaba gasiti opinii din partea pacientilor. Oricum nu cred ca o sa gasiti ca e ceva nou.
Fiecare pacient reactioneaza diferit la fiecare medicament. Unul poate sa aiba efecte secundare, altul nu sau sa aiba alte efecte secundare.
I-a crescut doza de Abilify si tot nu are rezultate ? Are halucinatii ? Din ce cauze vrea sa renunte la Abilify prietena dv. ?
Va rog sa ii comunicati ca Abilify era cel mai potrivit antipsihotic pentru ca nu ingrasa. Celelalte ingrasa teribil. Nu exista foarte multe antipsihotice pe care le poate incerca. De obicei se da Zyprexa la schizo. Dar ingrasa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Sunt totusi destul de trista!
- 1ce evolutii au bolile psihice
- 6fratele meu fumeaza mult si nu vrea doctorii
- 8Cu cartile pe fata
- 43In Romania se practica terapia ortomoleculara cu niancina pt tratarea schizofreniei?
- 7sunt schizofrenic de ceva vreme si am o problema cand merg pe strada
- 5tulburare psihotica? Schizofrenie?
- 7simptome ale schizofreniei sa fie?
- 7Schizofrenie - Probleme servici
- 3Schizofrenie... Psihiatru bun?
- 23Schizofrenie - diagnostic gresit?
- 2E adevarat?
- 71O frică tribală, o frică ancestrală, o frică totemică, o frică de natură magică, arhaică
- 24Cum rezolva medicii problemele de concentrare si memorare ale pacientilor cu schizofrenie?
- 21Daca am schizofrenie pot beneficia de pensie de invaliditate grad 2 sau grad 3
- 7Internarea in spital presupune un nou tratament indiferent daca este necesar sau nu ?
- 2Orfiril, convulex sau depakine?
- 6Diagnostic gresit??
- 89Dieta ketogenica pentru schizofrenie?
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: