Cat poate sa mai ma tina halucinatiile auditive si vizuale?
Buna ziua iau tratament din luna septembrie anul trecut rispolept injectabil si tratament medicamentos haloperidol orfiril rivotril anxiar si romparkin si tot nu m.au lasat in totalitate vocile din schizofrenie si simptomele ei tin sa precizez ca s.au mai rarit si le aud mai incet da tot ma deranjeaza e normal sa ma tina asa mult in septembrie fac 1 an de zile si io tot le aud am halucinatii auditive si vizuale intrebarea mea cam cat mai dureaza pana se stabilizeaza boala sa scap de halucinatiile auditive si vizuale
3 comentarii
La fiecare in parte, dureaza diferit, pentru ca si schizofrenia e de mai multe feluri si fiecare om poate avea si alte comorbiditati (alte diagnostice/boli) pe langa. Cata vreme tu inca ai acele simptome asa-zis pozitive din schizofrenie, e clar ca trebuie sa continui tratamentul, care e obligatoriu de foarte lunga durata (toata viata) - cateva luni inseamna prea putin sa te astepti ca halucinatiile sa dispara, mai ales daca deja ai primit diagnosticul de schizofrenie.
Uite cum descrie un psihiatru: "Schizofrenia necesita tratament pe toata durata vietii, chiar si atunci cand simptomele au incetinit. Tratamentul se bazeaza pe medicamente si terapie psihosociala. In unele cazuri, poate fi nevoie de spitalizare. Un psihiatru cu experienta in tratarea schizofreniei este cel care stabileste tratamentul. Echipa de tratament poate include si un psiholog, un asistent social si un psihiatru."
Asadar, mergi la psihiatrul tau si duscuta cu el despre simptomele pe care le ai. Sigur el va sti ce e de facut
Uite cum descrie un psihiatru: "Schizofrenia necesita tratament pe toata durata vietii, chiar si atunci cand simptomele au incetinit. Tratamentul se bazeaza pe medicamente si terapie psihosociala. In unele cazuri, poate fi nevoie de spitalizare. Un psihiatru cu experienta in tratarea schizofreniei este cel care stabileste tratamentul. Echipa de tratament poate include si un psiholog, un asistent social si un psihiatru."
Asadar, mergi la psihiatrul tau si duscuta cu el despre simptomele pe care le ai. Sigur el va sti ce e de facut
Discută cu psihiatrul pentru că el poate să-ți modifice schema de tratament dacă e cazul, sau poate modifica dozele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3schizofrenie - exista sanse de vindecare?
- 18Ar putea suferi, pe viitor de cancer la ficat?
- 8schizofrenie - recomandare un camin/spital
- 18Schizofrenie debut
- 0Schizofrenie
- 16Mi-e din ce in ce mai greu!
- 6fratele meu fumeaza mult si nu vrea doctorii
- 20Schizofrenie..povestea mea
- 3Schizofrenie dezorganizata
- 4Cei cu schizo !
- 5Schizofrenie. Aud voci. Sunt de acord cu ele. Ajutor.
- 9Fobia sociala ca simptom al schizofreniei.
- 2E utila psihoterapia in schizofrenie?
- 20Schizofrenie si depresie - se schimba diagnosticul?
- 3Pot da bacalaureatul daca am schizofrenie?
- 12Garsonieră sau azil pentru o persoana cu schizofrenie, care ar fi soluția?
- 18Posibila schizofrenie
- 10Tulburarea schizoafectiva de tip mixt e schizo ? Se considera schizo ?
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: