De la Milligest la Artizia
Hello! Ieri pe seara și astăzi am colindat în vreo 10 farmacii din apropiere în căutarea Milligestului, întrucât astăzi (5 Septembie) trebuie sa încep un nou blister, dar fără succes. Mi s-a oferit Artizia în locul Milligestului într-o farmacie. Nu știu ce să fac... Să încep să îl iau de mâine (pentru că începe cu Luni blisterul)? Să îl iau în acestă seară (citez din prospectul Artizia "Puteți începe utilizarea comprimetelor chiar mai târziu, dar nu mai târziu de ziua care urmează intervalul fără utilizarea comprimatului anterior (sau după utilizarea ultimului comprimat inactiv al contraceptivului anterior))? Să mă duc mâine să caut Milligest mai departe și să îl iau de la pastila 2?
Mulțumesc anticipat!
Mulțumesc anticipat!
4 comentarii
Buna ziua! Ati gasit cumva Milligest? Eu tot caut si nu gasesc iar medicul nu imi raspunde cu ce sa le pot inlocui si maine ar trebui sa incep pastilele.
Bună ziua! Nu, din păcate. Am luat legătura cu o cunoștință care lucrează în farmacie (nu în București) și se mira cum de am mai găsit în ultimele 2 luni. Acum iau Artizia (dat de o doamnă de la farmacie pentru ca este asemănător și confirmat de cunoștința menționată mai sus) și sunt ok. Nici medicul meu nu a răspuns, deci am făcut cam de capul meu...
Maine caut si eu Artizia! L-ati luat in ziua 8 sau cum? La mine maine ar fi ziua 8.
Da, l-am luat normal ca și cum ar fi fost Milligestul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3continut anticonceptional
- 7Curatire genitala
- 6echivalentul loette-ului?
- 3schimbarea anticonceptionalelor
- 11pot lua karissa?
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 0schimbare contraceptive yazmin cu melleva 35
- 1Schimbare anticonceptionale
- 0trecerea de la belusha la harmonette
- 2Trecere de la Logest la Marvelon
- 0Anticoncepţionalele Yaz
- 3Protectie milligest dupa desorelle
- 1Schimbare anticonceptionale
- 0Schimbare anticonceptionalelor
- 0Posibila sarcina sau dereglare hormonală?
- 0Artizia inlocuire karissa zilnice?
- 4Karissa28 cu Belusha 28
- 0Pastila pierduta si trecerea de la un contraceptiv la altul
- 1Am schimbat anticoncepționalele - contact sexual in prima zi. Poate fi vreo problema?
Mai multe informații despre: schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: