programul lui bebe de 2 luni

Buna ziua!!As avea si eu o intrebare!!Cum as putea sa-i fac un program unui copil de 2 luni, mentionez ca il alaptez, si din cand in cand ii dau putin lapte praf!!Problema este ca manaca putin si des, asta insemnand, si de 2 intr-o ora, varsa foarte mult, si m-am gandit ca poate acesta este motivul ptr care mananca asa des, plus de asta nu doarme si cate 3, 4, cateodata nici 5 ore!!in greutate a luat aproape 1 kg pe luna!chiar nu stiu cum sa procedez!!!!Multumesc anticipat!!
3 comentarii

Greseala este la dumneavoastra si nu la copil. In primul rand 2 ore pt. digestie este mult prea putin. Daca ii dati mereu de mancare copilul mananca si tocmai aici este greseala. De aici provin si colicile la copii, din greseala mamelor.
Alaptatia ar trebui redusa la 3, 5- 4 ore in mod consecvent ca sa aiba timp de digerat. Bineinteles ca vomita daca ii dati din nou lapte cand inca il mai are in stomca. Iar cu laptele praf nu ii faceti decat rau pt. ca este o amestecatura de chimicale cu multe toxine, droguri si medicamente care nu ar trebui date nici la detinuti politici, cu atat mai putin la bebelusi.
Daca vomita in ciuda la intervale sanatoasa, s-ar putea ca sa aiba si o problema cu asimilarea de calciu la care nu va poate ajuta decat un remediu homeopat dat de un medic homeopat.
Alaptatia ar trebui redusa la 3, 5- 4 ore in mod consecvent ca sa aiba timp de digerat. Bineinteles ca vomita daca ii dati din nou lapte cand inca il mai are in stomca. Iar cu laptele praf nu ii faceti decat rau pt. ca este o amestecatura de chimicale cu multe toxine, droguri si medicamente care nu ar trebui date nici la detinuti politici, cu atat mai putin la bebelusi.
Daca vomita in ciuda la intervale sanatoasa, s-ar putea ca sa aiba si o problema cu asimilarea de calciu la care nu va poate ajuta decat un remediu homeopat dat de un medic homeopat.

Multumesc ptr raspuns!!Da, teoretic stiu cand trebuie sa manance dar mananca putin odata, oricat incerc eu sa-l tin la san!!cum sa-l fac sa mance mai mult?intre mese daca plange pot sa-i dau ceai?multumesc!!!

Inseamna ca are o problema cu asimilarea calciului. Puteti sa descrieti copilul ? Scrieti-mi mai bine pe messenger, daca dati un click pe id-ul meu vedeti adresa.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2refuz alimente solide
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 15La trei luni bebelusul meu nu mai mananca!
- 6Refuza mancarea si laptele
- 7bebelus de 3 luni refuza sa manance (scaune cu mucus)
- 2alaptez de 9 luni si vreau sa mai fac un copil
- 2perioada alaptarii si cadere masiva de par
- 8alimentatie artificiala la sugar
- 7probleme cu masa - baietel de 3 luni
- 4alimentatia sugarului
- 3bebe de 5 luni nu ia in greutate si papa foarte prost
- 5ceai de maghiran in timpul alaptarii
- 15lapte mai putin in sani
- 4Bebele are zile in care refuza sanul
- 9diversificarea la bebe
- 4sugar cu faringita si stridor laringian
- 16La 32 de ani am facut pentru prima data otita