schimbare contraceptive yazmin cu melleva 35
Buna seara
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am fost la ginecolog si mi-a recomandat sa schimb anticonceptionalele yazmin cu melleva 35 pentru ca am probleme cu acneea. Mi-a spus sa incep folia de melleva normal dupa pauza de 7 zile, si nu mi-a zis daca tre sa ma protejez suplimentar sau nu, iar pe prospectul de la melleva am vazut ca scria ca trebuie incepute noile pastile imediat dupa terminarea yazminului. Trebuie sa ma protejez primele 7 zile dupa inceperea noilor anticonceptionale sau nu? Ajutati-ma va rog cu o parere ca nu stiu ce sa mai cred.
Multumesc anticipat
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am fost la ginecolog si mi-a recomandat sa schimb anticonceptionalele yazmin cu melleva 35 pentru ca am probleme cu acneea. Mi-a spus sa incep folia de melleva normal dupa pauza de 7 zile, si nu mi-a zis daca tre sa ma protejez suplimentar sau nu, iar pe prospectul de la melleva am vazut ca scria ca trebuie incepute noile pastile imediat dupa terminarea yazminului. Trebuie sa ma protejez primele 7 zile dupa inceperea noilor anticonceptionale sau nu? Ajutati-ma va rog cu o parere ca nu stiu ce sa mai cred.
Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 7despre Yasmin
- 8Schimbare anticonceptionale
- 2Scurgere vaginala
- 4schimbarea pilulelor marvelon 21 cu yasmin
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 1Schimbare anticonceptionale
- 4Diane 35 nu se mai gaseste in farmacie.. ce as putea lua?
- 0trecerea de la un contraceptiv la altul
- 2Trecere de la Logest la Marvelon
- 0Sangerare
- 1Schimbare anticonceptionale
- 0Schimbarea anticoncepționalelor
- 2Schimbare anticoceptionale!
- 3Karissa scoase dupa piata??
- 3Schimbarea anticonceptionalelor
- 2Trecerea de la Karissa la desorelle
- 1Am schimbat anticoncepționalele - contact sexual in prima zi. Poate fi vreo problema?
- 4De la Milligest la Artizia
- 3Trecerea de la microgynon la rigevidon
Mai multe informații despre: schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: