schimbare contraceptive yazmin cu melleva 35
Buna seara
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am fost la ginecolog si mi-a recomandat sa schimb anticonceptionalele yazmin cu melleva 35 pentru ca am probleme cu acneea. Mi-a spus sa incep folia de melleva normal dupa pauza de 7 zile, si nu mi-a zis daca tre sa ma protejez suplimentar sau nu, iar pe prospectul de la melleva am vazut ca scria ca trebuie incepute noile pastile imediat dupa terminarea yazminului. Trebuie sa ma protejez primele 7 zile dupa inceperea noilor anticonceptionale sau nu? Ajutati-ma va rog cu o parere ca nu stiu ce sa mai cred.
Multumesc anticipat
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am fost la ginecolog si mi-a recomandat sa schimb anticonceptionalele yazmin cu melleva 35 pentru ca am probleme cu acneea. Mi-a spus sa incep folia de melleva normal dupa pauza de 7 zile, si nu mi-a zis daca tre sa ma protejez suplimentar sau nu, iar pe prospectul de la melleva am vazut ca scria ca trebuie incepute noile pastile imediat dupa terminarea yazminului. Trebuie sa ma protejez primele 7 zile dupa inceperea noilor anticonceptionale sau nu? Ajutati-ma va rog cu o parere ca nu stiu ce sa mai cred.
Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot lua yasmin dupa ce am luat karissa?
- 10regulon contraceptiv
- 9schimbare anticonceptionale
- 2contraceptia dupa 35 ani
- 3schimbarea anticonceptionalelor
- 4In loc de jeanine?
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 1schimbat contraceptivul
- 1Schimbare anticonceptionale
- 0Schimbare anticonceptionale
- 0Schimbarea anticoncepționalelor
- 11Înlocuire Karissa
- 4Karissa28 cu Belusha 28