schimbare brusca de comportament
Buna seara. Am avut o experienta ciudata cu o persoana cu care eram cazata la un hotel. O cunoscusem de aprox. 10 minute, ne-am dus in camera, am vazut camera, era foarte incantata de cum arata camera, pe cand mie nu mi se pare iesita din comun. In baie a spus ca e prea multa lumina si ca ea e mai frumoasa pe intuneric.Apoi ne-am pus pe pat, ea pe patul ei eu pe al meu, am intrebat-o cati ani are si dintr-o data si-a schimbat privirea, se uita la mine parca prin mine, eu am perceput privirea ca fiind agresiva, am intrebat-o daca se simte bine, insa nu mi-a raspuns, s-a prins de burta, apoi s-a pipait pe sani si a inceput sa traga de cuvertura mea de pat pana s-a acoperit cu ea. S-a lasat uror pe spate pe pat, tot asa uitandu-se la mine si continuand sa se magaie pe corp. Am mai intrab-o ceva si am luat ceva de langa ea, si-a ridicat capul si s-a uitat iar la mine. Apoi am reusit intr-un final sa ies din camera speriata foarte tare. Peste 5 minute m-a sunat sa ma intrebe unde sunt si i-am spus ca a trebuit sa duc ceva cuiva. Ea mi-a spus ca a dormit si ca vrea sa faca dus.De dormit nu a dormit, , asta am observat. A doua zi i-am spus de speriatura pe care am tras-o, ea nu prea parea dispusa sa vorbeasca si mi-a zis ca de la oboseala a avut o absenta. Am intrebat-o daca i se intampla asta des si a spus ca nu. Sunt foarte speriata chiar si acum cand imi aduc aminte de privirea ei. Sunt curioasa ce anume are. Mentionez ca nu am mai ramas in camera cu ea.
2 comentarii
Intreaba-l pe Mr. Nick, este un utilizator al acestui forum. gasesti profilul lui aici:
http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=25588
Persoana in cauza pare mai degraba cu dubla personalitate ( ceva psihic) sau posedata, daca e sa crezi in asa ceva, care pana la urma eu cred ca amandoua sunt una si acelasi lucru vazute din puncte de vedere diferite: stiintific sau religios
http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=25588
Persoana in cauza pare mai degraba cu dubla personalitate ( ceva psihic) sau posedata, daca e sa crezi in asa ceva, care pana la urma eu cred ca amandoua sunt una si acelasi lucru vazute din puncte de vedere diferite: stiintific sau religios
Asa cum ai scris, mi se pare ca-i o persoana careia, ii plc femeile si Nu barbatii.BINE ca n-ai mai ramas singura cu ea..Nu-i bolnava, asta are...si tragandu-ti plapuma si mangaindu-se, vroia sa te provoace..sa vada CUM gandesti.Ai procedat bine. NU e normal ce face si cum gandeste. Stai CAT MAI DEPARTE de ea. Cele bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Tulburari obsesivo-compulsive (OCD). Exista medici in Cluj care trateaza aceasta boala?
- 5Mama a inceput sa exploareze blocul, sa sune la politie, doarme afara, lasa totul deschis
- 4Sa fie doar stres sau ceva mai grav?
- 5soacra ma distruge din punct de vedere moral
- 5sindrom de surmenaj sau ceva mai grav?
- 9Cum pot sa stiu care psihoterapie mi se potriveste cel mai bine
- 6Fetiţa mea are probleme de comportament, de personalitate?
- 2comportament normal sau anormal?
- 13copilul meu este nervos
- 3Imi place de ea, dar nu stiu daca ma place..plus de asta, am un stil...
- 9Cum imi internez tatal fara voia lui
- 13Cum sa scap de gandurile eronate si urate?Problema
- 7Tulburare comportamentala
- 11Am un baiat de 13 ani cu probleme de comportament atat acasa cat si la scoala
- 25probleme psihice si de comportament
- 4nu mai pot... de cateva luni sunt nebuna, agresiva, ma musc si ma zgarai
- 2Singuratate/ sentiment de gol interior
Mai multe informații despre: tulburarea de comportament
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: