Scaun frecvent cu sange.Va rog sa ma ajutati!

16-02-2009
Alexandra_aa
Nu este medic/terapeut
Alexandra_aa
Buna-ziua!! Am scris aici deoarece nu stiam cum sa deschid o noua tema

Am probleme cu constipatia de cand eram mica...mai exact de cand m-am nascut.De vreo doi ani cand am fost la o consultatie mi s-a zis ca am probleme cu fierea.dupa ce a mai trecut un an de zile am inceput sa am scaun cu sange(la inceput m-a tinut vreo 3luni) dupa aceea am scapat cam vreo 4luni...dar din septembrie mi se intampla din ce in ce mai des...mai exact din luna-n luna:(.mi-e extrem de frica de operatii.as dori daca se poate sa imi reglez aceasta problema din alimentatie..mai exact ce si cum ar trebui sa consum?

am luat ceva ceaiuri de slabit(asa se numesc) si m-au ajutat.adica in decursul celei de-a doua zi am avut scaune fara sangerari...am incetat sa-l mai iau deoarece erau prea frecvente iar azi spre surprindere mea am constatat ca iar am avut scaun cu sange.

Va rog sa-mi ziceti ce as putea sa fac...cum sa-mi rezolv probleme-prin alimentatia(ce, cand si cum sa consum), prin medicamente(ce anume) sa nu devin nici dependenta de ele dar sa nici nu mai am problema care ma macina de un an de zile.

De atunci(de akm 2ani) nu am mai fost la doctor deoarece mi-e extrem de frica ka as putea avea ceva grav...ceva ce nu se poate remedia decat prin operatie!.va rog sa ma ajutati sa scap de problema aceasta fara a decurge la chirurgie:(.Multumesc!
1 comentarii
0
16-02-2009, ora 22:52
aurel264
Nu este medic/terapeut
aurel264
Constipatia si mai ales scaun cu sange sunt probleme foarte serioase, mergeti la medic sa vedeti ce aveti.Daca nu sunt probleme grave se poate adopta o alimentatie adecvata la suferina dv..Din experienta mea(si eu am o constipatie rebela) se evita mancarurile care contin prajeli, sosuri picante, muraturi se consuma legume si carne fierte( legumele crude sunt de evitat de ex la colite).Uleiul de masline-o lingurita dim. pe nemancate-ajuta mult la astfel de probleme.Atentie la ceaiul care contine crusin(recomandat in constipatie si pt slabit), in cantitate mare poate crea probleme.Mai multe va spune doctorul care va vedea ce aveti, chiar dv va ajutati mancand ceea ce vedeti ca va ajuta la tranzit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.