Sarcina sau nu
Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire. Acum 3 saptamani, urmatoarea zi dupa incheierea ciclului menstrual, eu si prietenul meu am facut petting. El s-a masturbat, ulterior ejaculand in vasul de toaleta. S-a spalat imediat dupa pe maini si s-a sters. Dupa o jumatate de ora am continuat aceasta joaca, el introducandu-mi degetul in vagin. Tin sa mentionez ca sunt virgina. Dupa acest petting, mi-a mai venit menstruatia inca o zi.Credeti ca existra vreo posibila sarcina luand in considerare faptul ca poate prin absurd au mai ramas urme de sperma pe deget? La 3 zile dupa aceasta joaca, mi s-au umflat sanii si ma dor( ma confrunt des cu asta), iar de vreo saptamana ma simt obosita si am o oarecare sensibilitate a dintilor. Este posibil sa am o dereglare hormonala sau este vorba de o sarcina? Multumesc anticipat!
1 comentarii
Faceti un test de sarcina (la 4-5 saptamani dupa "incident") si va veti lamuri.
Probabilitatea fecundarii ovulului in timpul menstruatiei sau imediat dupa este mica (intre 2- 17%), dar nu inexistenta. Spermatozoizii supravietuiesc in vagin 5-7 zile.
Succes!
psih. Ana-Cristina Badita
Probabilitatea fecundarii ovulului in timpul menstruatiei sau imediat dupa este mica (intre 2- 17%), dar nu inexistenta. Spermatozoizii supravietuiesc in vagin 5-7 zile.
Succes!
psih. Ana-Cristina Badita
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 8Sarcina?
- 27Sunt insarcinata? mi s-au umflat sanii si ma dor!!!
- 3Sarcina?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 1Este posibil sa fie gravida?
- 0sunt insarcinata?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 9sunt gravida?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 0Posibila sarcina?
- 0Pot ramane insarcinata la sfarsitul menstruatiei?
- 0sarcina se poate sa fie fara penetrare
- 1Posibila sarcina ?
- 5Nu imi dau seama daca se posibil sa fi ramas insarcinata
- 1Exista sansa ?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: