Sarcina prin petting
Intai as dori sa mentionez ca sunt virgina. Ciclul nu a mai venit din luna februarie, dupa ce am avut niste atingeri(purtam chiloti, iar partenerul nu) in zonele intime. Avea lichid preseminal, dar nu a avut loc penetrare si mi-a fost frica de atunci sa nu ajunga lichid preseminal pe labii(aveam tanga)...Am facut un test de sarcina dimineata, la o luna si ceva de la incident si a iesit negativ. Pana in prezent menstruatia nu a venit, dar am luat in greutate(nu greturi, nu nimic). Se poate ramane insarcinata?! Va rog, imi este foarte teama.
3 comentarii
Nu !
Dar se pot lua boli cu transmitere sexuala si prin petting (virusul HPV care provoaca veruci sau negi genitali, virusul HPV cancerigen, herpes genital, alte infectii).
Vedeti Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube sa vedeti la ce va expuneti si sa fiti informata..
Dar se pot lua boli cu transmitere sexuala si prin petting (virusul HPV care provoaca veruci sau negi genitali, virusul HPV cancerigen, herpes genital, alte infectii).
Vedeti Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube sa vedeti la ce va expuneti si sa fiti informata..
Si aceste boli pot provoca intarzierea ciclului? Mama crede ca intarzierea este datorata faptului ca am 17 ani si probabil e o dereglare hormonala. Mai am colege virgine care au avut intarzieri de 3, respectiv 6 luni.
Unele site-uri spun ca au intalnit cazuri cand fata(virgina fiind) a ramas insarcinata de la simplul contact al labiilor/zonei vaginale cu lichid preseminal, fara penetrare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Pot fi insarcinata?
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 3Întârzie menstruația
- 1Petting si lichidul preejaculator
- 2Ajutor Vă rog Pot trece spermatozoizii din lichidul preseminal prin textura chilotului?
- 2ajutați-ma, exista vreo sansa sa fi ramas însărcinată?
- 0Sarcina??
- 4Ajutor!!!!!!
- 3Intrebare urgenta, poate ramane insarcinata??
- 8Ajutați mă. imi este frica sa nu fie teste false.Este posibil o sarcina ?
- 1Sarcina?
- 1Heavy petting si menstruatia
- 3Prea devreme?
- 0Posibila sarcină?
Mai multe informații despre: petting