E posibil sa fi ramas insarcinata?
Este posibil ca iubita mea sa fi ramas insarcinata in urma unui contact dintre penis si vagin? Tin sa precizez ca nu a avut loc penetrarea, ci doar atingerea dintre acestea. Iubita mea inca este virgina, iar ejacularea nu a avut loc in zona vaginului ori in interiorul acestuia.
4 comentarii
Buna seara, daca lucrurile sau petrecut asa cum spuneti sansele de sarcina sunt foarte mici. Este important insa sa intelegeti ca lichidul preejaculator si sperma nu trebuie sa ajunga la intrarea sau in interiorul vaginului, sub nici o forma (prin intermediul unui obiect sau al mainii). Mediul umed-lichid realizeaza o cale de supravietuire si de deplasare a spermatozoizilor in vagin.
Avand in vedere ca va aflati la inceputul vietii sexuale, ca sa evitati situatii ca cea de fata si riscurile unei sarcini sau a unei îmbolnăviri este esential sa va informati corect si complet din surse verificate, medicale.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Avand in vedere ca va aflati la inceputul vietii sexuale, ca sa evitati situatii ca cea de fata si riscurile unei sarcini sau a unei îmbolnăviri este esential sa va informati corect si complet din surse verificate, medicale.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Deci vreti sa spuneti ca este o posibila sarcina chiar daca acel lichid pre ejaculator nu a fost introdus in interiorul vaginului?
Ar trebui sa apelam la pastila de a doua zi?
Ar trebui sa apelam la pastila de a doua zi?
Nimeni nu poate afirma cu certitudine ce se intampla si nimeni nu-si poate asuma decizia decat tu si prietena ta care observ ca a scris si ea pe forum cu aceeasi situatie.
Multumim pentru raspuns!
Nu a scris ea pe nici un forum, daca mai sunt situatii asemanatoare ce se petrec in lume nu inseamna ca le pun aceleasi persoane...
Nu a scris ea pe nici un forum, daca mai sunt situatii asemanatoare ce se petrec in lume nu inseamna ca le pun aceleasi persoane...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4insarcinata dupa petting?
- 3De cate ori facem petting
- 1Petting si lichidul preejaculator
- 0Posibila sarcina?
- 1Anexita sau sarcina?
- 14Sunt extrem de speriat in legătură cu petting-ul
- 0Se poate pune problema de o sarcina?
- 6Întârzierea menstruației de la petting?
- 8Ajutați mă. imi este frica sa nu fie teste false.Este posibil o sarcina ?
- 3Sexul anal și Sarcina
- 2Sex anal și sarcina
- 6E posibil sa raman insarcinata dupa ce organele s-au atins??
- 1Heavy petting si menstruatia
- 1Risc sarcina dacă am folosit toaleta publica dupa un bărbat și sunt in ziua ovulatiei
- 0As putea sa fiu insarcinata, vreau un ajutor va rog !!!!!
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
- 1Poate ramane insarcinata fara penetrare?
Mai multe informații despre: petting sarcina fara penetrare