E posibil sa fi ramas insarcinata?

02-12-2017
Alexacm
Nu este medic/terapeut
Alexacm
Este posibil ca iubita mea sa fi ramas insarcinata in urma unui contact dintre penis si vagin? Tin sa precizez ca nu a avut loc penetrarea, ci doar atingerea dintre acestea. Iubita mea inca este virgina, iar ejacularea nu a avut loc in zona vaginului ori in interiorul acestuia.
4 comentarii
1
03-12-2017, ora 18:41
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Buna seara, daca lucrurile sau petrecut asa cum spuneti sansele de sarcina sunt foarte mici. Este important insa sa intelegeti ca lichidul preejaculator si sperma nu trebuie sa ajunga la intrarea sau in interiorul vaginului, sub nici o forma (prin intermediul unui obiect sau al mainii). Mediul umed-lichid realizeaza o cale de supravietuire si de deplasare a spermatozoizilor in vagin.
Avand in vedere ca va aflati la inceputul vietii sexuale, ca sa evitati situatii ca cea de fata si riscurile unei sarcini sau a unei îmbolnăviri este esential sa va informati corect si complet din surse verificate, medicale.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
0
03-12-2017, ora 20:57
Alexacm
Nu este medic/terapeut
Alexacm
Deci vreti sa spuneti ca este o posibila sarcina chiar daca acel lichid pre ejaculator nu a fost introdus in interiorul vaginului?
Ar trebui sa apelam la pastila de a doua zi?
0
03-12-2017, ora 21:18
Psihologie, Bucuresti
Nimeni nu poate afirma cu certitudine ce se intampla si nimeni nu-si poate asuma decizia decat tu si prietena ta care observ ca a scris si ea pe forum cu aceeasi situatie.
0
03-12-2017, ora 22:23
Alexacm
Nu este medic/terapeut
Alexacm
Multumim pentru raspuns!
Nu a scris ea pe nici un forum, daca mai sunt situatii asemanatoare ce se petrec in lume nu inseamna ca le pun aceleasi persoane...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici